+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Picture Über uns 2019

Om os

Jungheinrich AG med hovedkontori Hamborg er en af verdens førende udbydere af løsninger til alle spørgsmål og områder inden for intralogistik. I mere end 60 år har vores kunders spørgsmål og ønsker været i fokus.

Den 7. august 1953 lagde Dr. Friedrich Jungheinrich med et lille værksted og 30 ansatte i bydelen Barmbek i Hamborg grundstenen til en succesrig, global virksomhed. I dag arbejder mere end 16.000 Jungheinrich-medarbejdere i 39 lande med at udvikle, implementere, optimere og vedligeholde de bedste intralogistiske løsninger til dine behov. Kunden skal have den største fordel af sine logistiske systemer.

Til det formål tilbyder vi hele produktsortimentet: fra den konventionelle truck til fuldautomatiske logistiksystemer med intelligente softwareløsninger, der forbinder maskiner, systemer og processer med hinanden – suppleret af innovative og fleksible service- og finansielle ydelser. For at opnå den højeste omlæsningskapacitet og det mest effektive materialeflow.

Vi udarbejder din skræddersyede løsning og leverer alt det til dig, som du har brug for. Hvor og hvornår du har brug for det. Alt fra samme leverandør. Alt i den højeste kvalitet - produceret i Tyskland. Du er altid velkommen til at prøvekøre din Jungheinrich-truck, inden du beslutter dig. Der er altid mange trucktyper til rådighed.

Jungheinrichs kvalitet viser sig også efter købet: Så står vores mange serviceteknikere klar til dig – ikke langt fra dig.

Et topmoderne reservedelscenter i Kaltenkirchen nord for Hamborg sikrer levering af reservedele hele døgnet rundt, 365 dage om året.

Søger du en pålidelig partner, der er kreativ, fleksibel og løsningsorienteret, og som hjælper dig med dit materiale- og vareflow? En partner, der ud over procesrådgivning kan levere de helt rigtige trucks og den rette lagerteknik, men som også kan sammensætte og implementere hele systemløsninger? Hos os får du alt dette fra samme leverandør – med driftssikkerhed og kompetence: Ensartethed, langsigtethed og fordelene ved direkte salg er de bærende søjler i vores virksomhed.

Vi tænker visionært, tager enhver udfordring op og finder sammen med dig den løsning, der er den optimale for netop din virksomhed. Her kan du udnytte fordelene ved vores knowhow og vores mere end 60 år lange erfaring som producerende servicevirksomhed og udbyder af helhedsløsninger inden for intralogistik. På den baggrund kan vi give din virksomhed livsnære og retningsvisende impulser, og desuden imponere og inspirere dig og gå foran sammen med dig.

Jungheinrich Danmark

HVILKEN TRuKLØSNING HAR DU BRUG FOR?

Skal du løfte, læsse, transportere? Hurtigt, højt eller fleksibelt? Vi finder en løsning til dine behov! Kontakt vores dedikerede distriktssælgere for at hjælpe dig med at finde den rigtige truck. Ønsker du at en sælger i dit område tager kontakt, så udfyld dine oplysninger, så kontakter vi dig!

Klar holdning og konsekvent handling er fremtiden

Emner som effektivitet, litium-ion-teknologi, sikkerhed, digitalisering og automatisering former verden og vores branche. Vi har en klar holdning til disse emner: Kun de, der tilbyder løsninger, kan snakke med her. Læs her om Jungheinrichs indgangsvinkel til aktuelle kompetenceemner.

Jungheinrich i nærheden af dig

Vi vejleder dig gerne personligt og gerne direkte på stedet. Med vores søgefunktion finder du den nærmeste forhandler samt den person, der kan hjælpe dig. Vi glæder os til at møde dig!

Succes i en af verdens mest spændende brancher

Jungheinrich AG er en af verdens mest succesrige virksomheder inden for intralogistik. Som en af de største arbejdsgivere i branchen tilbyder Jungheinrich fremragende muligheder inden for en lang række erhvervsområder. 

Aktuelle offentliggørelser og arrangementer

Her finder du aktuelle oplysninger om Jungheinrich, og du kan downloade artikler og publikationer eller kontakte vores presseteam.

Har du spørgsmål?