+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Stage Li-ion
Litium-ion-teknologi fra Jungheinrich

Litium-ion-teknologi fra Jungheinrich

Få forspring i konkurrencen med litium-ion-effekt

Litium-ion-batterier revolutionerer markedet for elektriske trucks. Med god grund. Sammenlignet med almindelige blysyrebatterier udmærker de højtydende energiceller sig med deres supereffekt i form af vedvarende ydelse, hurtige opladningstider og ingen vedligeholdelse. Vores litium-ion-batterier arbejder uden pauser og meget vedholdende for dig takket være deres lange levetid. Få fat i vores litium-ion-teknologis effekt og få fordel af vores tilfredshedsgaranti på 6 måneder. Men det er ikke alt: Vi giver dig også vores helt enestående 5 års garanti på dine litium-ion-batterier. Skift nu og kom foran konkurrenterne.

100 % tilfredshed. Garanteret.

Vi er sikre på, at vi kan overbevise dig. Derfor garanterer vi dig, at du inden for 6 måneder efter levering let og hurtigt kan skifte tilbage til den oprindelige teknologi, uden at du behøver at komme med en begrundelse.

Li-ion Garanti Nyhed

5 år uden bekymringer. Garanteret.

Med vores 5 års garanti på dine litium-ion-batterier lover vi dig langvarig ydelse, uanset antal driftstimer.Content Li-ion 13

Fordelene ved litium-ion-batterierne

Høj effekt, korte opladningstider, ingen vedligeholdelse og en særlig lang levetid. Se, hvordan du vinder med litium-ion-batterier.

Se mere

Content Li-ion-teknologi

Igen hurtigere i kapløbet

Ekstremt korte opladningstider

Litium-ion-batterier er altid opladede og klar til brug på flere skift. Ved en mellemopladning på kun 30 minutter kan 24V-batterierne optage op til 50 procent af deres kapacitet. Muligheden for hurtig opladning eller mellemopladning, f.eks. i pauser eller stilstandsperioder, sikrer tilgængelighed 24/7 og øger samtidig fleksibiliteten i det daglige lagerarbejde.


Content Li-ion (3)

Altid fuld effekt

Med konstant, høj ydelse

Litium-ion-batterier yder mere end blysyrebatterier. Med den store afladningsdybde og den konstante spændingskurve er der selv ved lav ladetilstand mere kraft til rådighed end med blysyrebatterier. Ved bremsning returneres energien til batterierne, og med en bedre samlet virkningsgrad kan der opnås op til 20 % større energibesparelse. Endvidere sikrer kommunikationen mellem batteri og lader en effektiv og hurtig opladning.

8

Altid startklar

Helt uden ventetid

Litium-ion-batterier er altid parat til næste omgang. Helt uden pauser. De er nemlig fuldstændig vedligeholdelsesfrie og afgiver ikke gasser. Der spildes ikke tid eller penge på vedligeholdelse, pleje eller ekstra infrastruktur. Og med litium-ion-batterier er stilstandstider fortid.

Content Li-ion 9

Tre gange så lang tids arbejde

Med særlig lang levetid

Som en god sprinter er litium-ion-batterier overbevisende i den samlede konkurrence. De holder nemlig tre gange længere end almindelige batterier. Med denne særlige udholdenhed og en konstant højere virkningsgrad resulterer de i en sikrere investering og store besparelser.

Portræt Dr. Brzoska
Dr. Lars Brzoska
Medlem af Direktionen, Teknik

”Verden over er der for tiden ingen andre fabrikater inden for intralogistik, der har så mange litium-ion-trucks i drift som Jungheinrich.“ 

Content Li-ion

Topydelse med topteam

Et system, der er perfekt tilpasset

En løber i verdensklasse når ikke sit mål uden sit team. Det samme gælder for litium-ion-batterier. De udfolder først hele deres potentiale, når alt arbejder perfekt sammen. Som den eneste udbyder af intralogistiske systemer tilbyder Jungheinrich dig et komplet system, hvor batteri, lader og truck kommunikerer optimalt med hinanden, så energibehovet reduceres betydeligt. Denne perfektion opnår vi, fordi vi er den første truckproducent i verden, der producerer vores egne litium-ion-batterier og implementerer dem omhyggeligt hos dig. Teamarbejdet indebærer endvidere, at vi følger dig i alle faser af dit litium-ion-projekt. Uanset om det drejer sig om eftermontering i enkelte trucks eller fuld omstilling af hele truckflåder. Vores kompetente rådgivere er ved din side, lige fra planlægningen til realiseringen.

Kontakt os nu!

Stage Li-ion


På vej til succes med perfekt tilpasning

Jungheinrichs komplette system.
Jungheinrich kan levere alt i forbindelse med litium-ion-teknologien fra ét og samme sted.
Batterier (1)ladere (2)trucks (3) og rådgivning (4).

Content Li-ion 13

Lej i stedet for at købe

Med vores Li-Ion Performance Rental kan du let omstille hele din truckflåde til vores litium-ion-batterier og ladere som fuldt integreret lejeløsning. På den måde sparer du penge og øger hurtigt og enkelt dine eltrucks præstation.

Her kan du finde flere oplysninger om Li-Ion Performance Rental

Den fleksible universallader SLH 300 kan uden problemer oplade både litium-ion- og blysyrebatterier.

Pioner inden for litium-ion-teknologi
Siden 2011 anvendt i serieproducerede trucks

I kapløbet om elektrisk mobilitet inden for intralogistik overtager Jungheinrich suverænt førerpladsen og behersker litium-ion-teknologien som ingen andre. Siden startskuddet i 2011 – EJE 112i var den allerførste seriefremstillede litium-ion-truck – har vi hos Jungheinrich Energy and Drive Systems (EDS) konsekvent videreudviklet teknologien og kontinuerligt udvidet vores sortiment af trucks med litium-ion-batterier. I dag er næsten hele vores maskinpark allerede klar til litium-ion-teknologien.

Altid sikkert i mål

Litium-ion-batterier fra Jungheinrich er ufarlige

Med litium-ion-batterier fra Jungheinrich er du sikkert på vej, omgang efter omgang. Vores batterier fremstilles med den for tiden mest sikre cellekemi, litium-jernfosfat, de er ugiftige og fri for gasser. Vores batterihåndteringssystem, som vi selv har udviklet, overvåger hver celle med højtudviklede funktioner og kobler skånsomt fra ved en farlig situation. Vores kundeservice tager sig af transport og bortskaffelse. Det giver maksimal sikkerhed for mennesker og maskiner.

Content Li-ion 17


Teaser ETV 216i Li-ion Nyhed

Den nye udholdende arbejder øger omlæsningskapaciteten

ETV 216i – verdens første li-ion-skydemasttruck
ETV 216i er den seneste nyhed inden for vores litium-ion-teknologi: Den er verdens første skydemasttruck med fuldstændigt integrerede litium-ion-batterier. Med fuld effekt og vedvarende ydelse giver den professionelle slider betydelig større effekt og omlæsningskapacitet. Takket være det revolutionerende truckdesign sikrer den også den højeste ydelse i dit lager, hvad angår ergonomi og sikkerhed.

Se mere om ETV216i

Content Li-ion 18

Sportslig tilvækst i teamet

EFG med litium-ion-teknologi.
Næsten hele Jungheinrichs maskinpark er forberedt til litium-ion-teknologi. Det gælder også vores kontravægtstrucks EFG. Ud over med de velkendte blysyrebatterier, findes de nu også med de ydelsesstærke litium-ion-batterier med 80 V (500 Ah). Med korte ladetider, ingen vedligeholdelse og lang levetid ligger EFG med litium-ion-teknologi samt høj omlæsningskapacitet og energieffektivitet helt i spids.

Se mere om EFG

Content Litium-ion-batterier Teaser EKS

Plukning med højeste ydelse

EKS med litium-ion-batteri (48 V)

Jungheinrich stiller stadig flere standardtrucks med litium-ion-teknologi til start. Nu kan du også plukke effektivt, sikkert og energieffektivt med den højtløftende plukketruck EKS i serie 3 med innovativt 48-V-litium-ion-batteri. Korte opladningstider, ingen vedligeholdelse og særlig lang levetid gør det muligt.

Se mere om EKSHvordan kan jeg øge effektiviteten på mit lager?

Begynd med li-ion-effekt


Har du spørgsmål?