+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Stage Karriere

Karriere

Jungheinrich er sandsynligvis med til at sikre, at der er varer på hylderne i dit supermarked. Med stort fokus på bæredygtighed flytter vores trucks hver dag mil­li­oner af varer i logistikcentre over hele verden. Jungheinrich Danmark A/S er ejet 100% af Junghein­rich AG i Hamburg, Tyskland, som er en af verdens førende totalleverandører inden for logi­stik­løsninger og har en årlig omsætning på ca. 4 mia. € og mere end 18.000 ansatte. Vi har bety­de­lige markeds­an­dele både i Dan­mark og resten af verden. Vi har afdelinger i Brøndby og Horsens. Her vil du møde en uformel omgangstone, godt humør og meget dedi­kerede kolleger. Vores kultur tager udgangspunkt i veldokumenterede processer, troværdighed, servant leadership og vi har alle et positivt, personligt varemærke. Vi lægger stor vægt på, at du afspejler dette i både personlighed og adfærd.


Jungheinrich AG er en af verdens mest succesrulde virksomheder inden for intralogistik. Som en af de største arbejdsgivere i branchen tilbyder Jungheinrich gode muligheder inden for en lang række fagområder. 

Hver dag flyttes millioner af varer i logistiske centre med Jungheinrichs produkter og løsninger. Vores medarbejderes engagement og ekspertise er basis for vores succes. Vi investerer i vores talenter og har en åben kultur, integritet og gensidig respekt. 

Stage Udbytte

Online-forespørgsel

Karriere

Kontakt


 

Ledige stillinger lige nu

Har du spørgsmål?