+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Call4service
Vedligeholdelse eller reparation

Call4Service

Med vores app Call4Service kan du registrere en servicemeddelelse gratis med din smartphone, tablet eller pc. På denne måde kan du anmode om vedligeholdelse eller reparation, når det passer dig.

Det betyder ikke noget, om du har en stor flåde eller en truck. Vi knytter automatisk din flåde til din Call4Service-konto, så du altid har overblik over hele din flåde, og nemt kan indsende en serviceanmodning for hver truck.

Trin 1: Download appen 

Trin 2: Tilmeld dig

Når du bruger appen for første gang, skal du registrere dig. Til dette behøver du kun dine adresseoplysninger, dit kundenummer og serienummeret på den truck, som du ønsker service til. Dit kundenummer finder du nederst i vores servicerapporter. Serienummeret på din truck kan naturligvis findes på selve trucken, eller blot ved at scanne koden på din truck. 

Trin 3:  Anmod om service

  1. Klik på 'Opret reparationsordre' eller 'Opret andet / vedligeholdelse'.
  2. Du vil se en oversigt over hele din flåde. Vælg den rigtige truck.
  3. Tilføj en beskrivelse. Forklar, hvilken fejlmeddelelse du ser på displayet på din gaffeltruck. I nogle meddelelser har vi også brug for truckens køretimer.
  4. Tilføj om nødvendigt billeder, hvor problemet eller skaden er tydeligt synlig. Dette gør det lettere for os at estimere den krævede servicetid.
  5. Klik på 'Send'. Din servicerapport vil blive sendt til en af vores medarbejdere. Du vil blive kontaktet hurtigst muligt.

Hold dig informeret om din anmodning.

Hvis du ønsker det, kan du vælge at blive informeret om status for din anmodning via appen, via e-mail eller SMS. Vi sender dig en besked om at rapportere:

  • At din anmodning er blevet godt modtaget;
  • Når en servicetekniker kan besøge dig;
  • At servicerapporten er tilgængelig
  • Når en aftale skal omlægges.

Du kan selvfølgelig selv aktivere eller deaktivere denne service, hvis du ønsker det.


Har du spørgsmål?