+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Stage Rental 1

Leje

Skal du kun bruge en truck i kort tid? Eller overvejer du mere langvarige løsninger? Skal driften af din truckflåde optimeres? Eller måske vil du gerne have et skræddersyet finansieringstilbud? Vi har en løsning til alt. Helt efter dit behov.

Vi er præcis så fleksible, som du ønsker det

Derfor tilbyder vi dig et bredt udvalg af muligheder i forbindelse med anskaffelse og anvendelse. Det reducerer dine omkostninger og forhindrer unødige forpligtelser. I den forbindelse er det uden betydning, om du skal bruge trucken straks eller først om 3 måneder, eller om det skal være en ny eller brugt. Valget er dit: Leje eller finansiering.

Rent it. Move it. Done.

Vores lejetrucks er det rigtige valg, når pladsen er trang. Uanset om det er for en enkelt dag eller et år, er Jungheinrich Leje din pålidelige partner, hvis du med kort varsel har brug for en truck eller løftevogn. Hos os får du den rigtige truck på det rigtige sted på det rigtige tidspunkt.

Forbliv fleksibel.

Er du mere interesseret i en trucks intralogistiske nytte, end du er i at eje en? Så er vores fleksible lejemodeller det rigtige for dig.

Maksimal sikkerhed. Minimale udgifter.

Ejer du en truckflåde? Så skal du være forberedt på mange, forskellige impulser. Vi gør dig fleksibel med hensyn til tid og på tværs af grænser, giver dig større sikkerhed og gennemsigtighed med reducerede omkostninger: Med Jungheinrich Rental Fleet Management (RFM).

Lej i stedet for at købe

Med vores Li-Ion Performance Rental kan du let omstille hele din truckflåde til vores litium-ion-batterier og ladere som fuldt integreret lejeløsning. På den måde sparer du penge og øger hurtigt og enkelt ydelsen af dine eltrucks.

Use it. Own it.

Vil du gerne overtage ejerskabet af trucken ved udløbet af lejeperioden? Vi tilbyder også forskellige muligheder, hvad angår finansiering, f.eks. en klassisk ratebetaling eller lejekontrakter med forkøbsret ved kontraktens udløb.

Har du spørgsmål?