Stage Automatisk småvarelager
Opnå hurtigt den højeste omlæsningskapacitet

Automatisk pallelager

I det automatiske pallelager er høj hastighed og præcision ved ind- og udstabling alfa og omega. Kun med enheder, der er perfekt afpasset til dit lager, opnår du den højeste omlæsningskapacitet med maksimal udnyttelse af pladsen.

Øg effektiviteten på det automatiske pallelager

Hastighed og effektivitet er af afgørende betydning, når du vil realisere den højeste vareomlæsning. Et automatisk pallelager viser altid sin styrke, når der indstables eller omlæsses et stort antal artikler i flerholdsdrift hele døgnet rundt, og/eller hvor der er begrænset plads. I den forbindelse er det vigtigt, at reolsystem, software samt alle anvendte enheder spiller perfekt sammen. Derfor skal planlægningen og implementeringen af dit automatiske pallelager udføres af en erfaren ekspert som Jungheinrich.

Pladsudnyttelse på højeste plan

Automatiske pallelagre kan udføres som indbygningslagre eller som fritstående silolagre med en højde på op til 45 m. Det betyder, at pladsen udnyttes ekstremt godt. Standpladserne til paller, gitterkasser og individuelle bæresystemer kan klare en belastning på op til 7,5 t. Disse lagre egner sig til næsten alle typer varer, da de kan udføres i enkelt, dobbelt eller flere dybder. Som normaltemperaturlager, som temperaturstyret lager eller som fryselager ned til –35 °C.

Den bedste løsning til dine krav 

Automatiske pallelagre er lige så individuelle som dine krav. Afhængig af mange faktorer kan de anvendes med forskellige typer betjeningsenheder. For at finde den optimale løsning til dine ønsker analyserer vi sammen med dig dine vare- og transportstrukturer samt procesforløb og udarbejder en løsning på det lagerkoncept, der løser dit behov.

Smalgangstruck: Topaktører i det automatiske pallelager

Grundlaget for vores automatiserede smalgangstrucks er vores standardtrucks, der er godt gennemprøvet i praksis, og som suppleres med passende automatik- og sikkerhedskomponenter. Resultatet er særligt driftssikre og effektive førerløse transportkøretøjer, som kan løse dine lageropgaver i løftehøjder på op til 13 m. De automatiserede trucks gør dit pallelager langt mere tilgængeligt, effektivt og højtydende. Hvis du ønsker drift døgnet rundt, er det også muligt at levere energiforsyningen via strømskinner på reolen. 

Reolkraner: Høj hastighed i det automatiske pallelager

I det automatiske pallelager sørger specielle, hurtigtkørende reolkraner med løfteevner på op til 7 t. for, at dine varer stables hurtigt ind og ud.  I den forbindelse er der mange forskellige løfteanordninger til rådighed til forskellige standpladsdybder. For at udnytte lagerkapaciteterne fuldt ud kan der anvendes kurvekørende reolkraner, der betjener flere gange. Hvis kravene til omlæsningskapaciteten vokser, kan der integreres yderligere enheder i det eksisterende lagersystem. 

Har du spørgsmål?