+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Stage Miniload

Reolkraner til småvarer

Korte cyklustider, direkte adgang til enhver vare samt høj omlæsningskapacitet og optimal pladsudnyttelse: Vores automatiske småvarelager er løsningen til opbevaring af småvarer med mange varenumre og samtidig de højeste krav til varekapacitet. 

Effektiv opbevaring af småvarer sat i system

Med et automatisk småvarelager (AKL) fra Jungheinrich og vores reolkran som anlæggets hjerte opnår du optimale ydelsesværdier: hurtig adgang, høj kapacitet, optimal pladsudnyttelse. Dit AKL-system opbygges på basis af dette individuelt efter dine behov. Det giver systematisk plads til en meget pladsbesparende og yderst dynamisk opbevaring af småvarer i beholdere, kasser eller bakker. Systemet kan udføres med enkelt dybde eller flere dybder, f.eks. som reservedels-, plukke- og bufferlager eller som distributionslager.

Opnå den højeste ydelse med tempo

Et automatisk småvarelager fra Jungheinrich udnytter en rumhøjde på op til 25 m fuldt ud. Dine varer ind- og udstables enten på vinkelunderlag eller på hylder. Vores reolkraner sørger for tempo ved ind- og udstabling med kørehastigheder på op til 6 m/s og en acceleration på op til 5,3 m/s². De effektive, højtydende enheder udfolder uden problemer hele deres ydeevne i flerholdsskift hele døgnet rundt. Fuldautomatisk og fuldstændigt driftssikkert.

Intelligent opnåelse af energieffektivitet: SuperCaps

SuperCaps er en del af drevkonfigurationen på vores reolkraner til småvarer. De muliggør en særlig intelligent og rentabel energistyring: Energien fra bremsningen lagres i SuperCaps og føres tilbage til drivsystemet til de efterfølgende accelerationsforløb. Det sikrer en væsentligt reduceret tilslutnings- og forsyningseffekt og sænker driftsomkostningerne markant. 

Innovativ konstruktion med mange fordele

Vores nyeste generation af reolkraner til småvarer overbeviser med deres fremtidssikrede konstruktion: Den lette konstruktion sparer energi, og det nye, modulære mastedesign muliggør en fleksibel skalerbarhed af reolkranen. Det innovative køreskinnekoncept med et Omega-køredrevsystem integreret i mastens fod giver klassens laveste tilkørselsmål og dermed en endnu bedre pladsudnyttelse.

SUCCESRIG AUTOMATISERING

Succesfuld automatisering med den rigtige partner. Som kompetent partner inden for automatiseringsløsninger planlægger og implementerer vi det logistiksystem, der er tilpasset dine behov, og som helt automatisk øger dit lagers rentabilitet.

Vil du gerne øge effektiviteten af dit lager til et nyt niveau?


Har du spørgsmål?