+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Stage Miniload

Reolkraner til småvarer

Korte cyklustider, direkte adgang til enhver vare samt høj omlæsningskapacitet og optimal pladsudnyttelse: Vores automatiske småvarelager er løsningen til opbevaring af småvarer med mange varenumre og samtidig de højeste krav til varekapacitet. 

Effektiv opbevaring af småvarer sat i system

Med et automatisk småvarelager (AKL) fra Jungheinrich og vores reolkran som anlæggets hjerte opnår du optimale ydelsesværdier: hurtig adgang, høj kapacitet, optimal pladsudnyttelse. Dit AKL-system opbygges på basis af dette individuelt efter dine behov. Det giver systematisk plads til en meget pladsbesparende og yderst dynamisk opbevaring af småvarer i beholdere, kasser eller bakker. Systemet kan udføres med enkelt dybde eller flere dybder, f.eks. som reservedels-, plukke- og bufferlager eller som distributionslager.

Opnå den højeste ydelse med tempo

Et automatisk småvarelager fra Jungheinrich udnytter en rumhøjde på op til 25 m fuldt ud. Dine varer ind- og udstables enten på vinkelunderlag eller på hylder. Vores reolkraner sørger for tempo ved ind- og udstabling med kørehastigheder på op til 6 m/s og en acceleration på op til 5,3 m/s². De effektive, højtydende enheder udfolder uden problemer hele deres ydeevne i flerholdsskift hele døgnet rundt. Fuldautomatisk og fuldstændigt driftssikkert.

Intelligent opnåelse af energieffektivitet: SuperCaps

SuperCaps er en del af drevkonfigurationen på vores reolkraner til småvarer. De muliggør en særlig intelligent og rentabel energistyring: Energien fra bremsningen lagres i SuperCaps og føres tilbage til drivsystemet til de efterfølgende accelerationsforløb. Det sikrer en væsentligt reduceret tilslutnings- og forsyningseffekt og sænker driftsomkostningerne markant. 

Innovativ konstruktion med mange fordele

Vores nyeste generation af reolkraner til småvarer overbeviser med deres fremtidssikrede konstruktion: Den lette konstruktion sparer energi, og det nye, modulære mastedesign muliggør en fleksibel skalerbarhed af reolkranen. Det innovative køreskinnekoncept med et Omega-køredrevsystem integreret i mastens fod giver klassens laveste tilkørselsmål og dermed en endnu bedre pladsudnyttelse.

Har du spørgsmål?