Stage EZS_350a

Automatiseret trækker

  • 5000 - 5000 kg
  • Automatisk, pålidelig og processikker til løsning af rutineopgaver
  • Optimerede transportveje
  • Brug af eksisterende køreveje
  • Kort tilbagebetalingstid
  • Fuldgyldig manuel og automatisk indsats

EZS 350a

EZS 350a er et førerløst transportsystem baseret på vores standardtrucks. Derved kombineres anerkendt maskinbyggeri med præcis navigationsteknik og et omfattende sikkerhedssystem. På den måde skabes der optimal driftssikkerhed og generel sikkerhed. EZS 350a kan anvendes i blandet drift med manuelle trucks og fodgængere. Hvad enten der er tale om integration i eksisterende fabriksstrukturer eller i nybyggeri, er EZS 350a det perfekte valg til øgning af effektiviteten af dine processer.

EZS 350a navigeres ved hjælp af lasernavigation, så gulvarbejde ikke er nødvendigt. I stedet anbringes reflektorer på egnede objekter på kørevejen, som f.eks. reoler, søjler og vægge, eller der anvendes naturlige landmærker.Med EZS 350a forbedres dine arbejdsprocesser. Den automatiske udførelse af standardiserede transportprocesser, f.eks. til produktionsforsyningen, aflaster medarbejderne fra yderligere transportopgaver og giver dem mulighed for at koncentrere sig om deres egentlige opgaver.

Vores førerløse transportsystem kan nemt integreres i det eksisterende IT- og softwaremiljø. En tilkobling til et host-system, som f.eks. Jungheinrich’ lagerforvaltningssystem eller andre eksisterende lagerforvaltnings-/ERP-systemer, er mulig uden problemer med vores præmierede port, Jungheinrich logistik-interfacet. Men du kan også benytte dit førerløse transportsystem som stand-alone-system, dvs. som selvstændigt system uden host-interface.Systemets modulopbygning skaber de bedste forudsætninger for at danne kundeindividuelle processer samt reagere fleksibelt og hurtigt på procesændringer. Dette skaber et solidt grundlag for en effektiv indsats, der svarer til dine behov.Li-ion

Mit der Jungheinrich Lithium-Ionen-Technologie laufen Sie dem Wettbewerb davon: Maximale Leistungsfähigkeit bei bis zu 20% weniger Energieverbrauch. Dreimal längere Lebensdauer. Extrem kurze Ladezeiten. Wartungsfreiheit. Senken Sie die TCO Ihrer Flotte durch wesentlich geringere Betriebskosten.

Funktioner

Har du spørgsmål?