+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Stage EZS_350a

Automatiseret trækker (5 t)

  • 5.000 kg
  • Effektiv og processikker udførelse af transportopgaver
  • Optimerede transportveje med præcis lasernavigation
  • Omfangsrige sikkerhedssystemer til indsats i blandet drift
  • Der kan fås forskellige koblinger
  • Let at slutte til eksisterende IT-systemer

EZS 350a

Som automatiske trækkere tilfører vores alsidige og robuste EZS 350a deres produktionsomgivelser noget ekstra. De egner sig især til effektiv trækning af anhængere med op til 5.000 kg, f.eks. til forsyning af produktionen. Den førerløse transporttruck (FTF) er udviklet på basis af vores gennemprøvede standardtrucks for målrettet at optimere arbejdsforløb og transportprocesser. Den automatiske trækker udfører rutineopgaver pålideligt og processikkert og overbeviser i den forbindelse med præcis navigationsteknik og et omfattende sikkerhedskoncept. En 24 V-vekselstrømsmotor giver høj ydelse og lavt energiforbrug. Der navigeres med lagernavigation ved hjælp af reflektorer på kørevejen. EZS 350a kan anvendes i blandet drift med manuelle trucks og fodgængere, i en eksisterende periferi eller som selvstændig løsning – for at opnå større effektivitet i forsyningen til produktionen.

Li-ion

Content Li-ion + 5 års-logo
Litium-ion-teknologi

Med Jungheinrichs litium-ion-teknologi kommer du foran konkurrenterne: maksimal ydeevne med et op til 20 % lavere energiforbrug. Tre gange så lang levetid. Ekstremt korte opladningstider. Ingen vedligeholdelse. Reducer TCO for din flåde med væsentligt lavere driftsomkostninger.

Vi er overbeviste om, at denne beslutning er den rigtige for dig. Derfor garanterer vi, at du nemt og hurtigt kan skifte tilbage til den originale teknologi når som helst inden for de første 6 måneder - uden at angive grunde.

Se mere

Funktioner

Modeloversigt

Model Løfteevne Kørehastighed Samlede længde Batterispænding
EZS 350a 5.000 kg 12,5 km/h 1.962 mm 24 V

Har du spørgsmål?