Call4Service
+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Fleet Management System
Digitale løsninger

Fleet Enterprise flådestyringssystem

Det multifunktionelle flådestyringssystem. For den sikreste og mest kraftfulde flåde til dato.


Udnyt det fulde potentiale i din truckflåde med Fleet Enterprise. Med sin intelligente kombination af detaljerede truckdata og dybdegående kommercielle analyser giver det dig et omfattende overblik over hele din flåde. Som en selvstændig funktionspakke med omfattende tilpasningsmuligheder er Fleet Enterprise ideel til store og blandede flåder. Dette multifunktionelle system tilbyder mange nyttige funktioner og sikrer højeste sikkerhed og effektivitet for din flåde. Intelligente dataanalyser til måling af produktivitet og identificering af omkostningsoptimering, smart realtidskommunikation mellem fører og software sammen med alle nødvendige sikkerhedskontroller – Fleet Enterprise øger produktiviteten i din flåde og sikkerheden på dit lager til helt nye niveauer.

Drag fordel af Jungheinrichs omfattende erfaring inden for intralogistik kombineret med vores pålidelige partner PowerFleets ekspertise inden for flådestyring ved at vælge en komplet digital flådestyringsløsning for at imødekomme de mest krævende krav.

Produkthøjdepunkter:

  • Maksimal sikkerhed for personale og maskiner takket være individuelle tjeklister, intelligente choksensorer og adgangskontrol.
  • Omfattende rapporteringscenter med standardiserede og brugerdefinerede analyser af truckudnyttelse og implementering.
  • Detaljerede kommercielle analyser, herunder fuldstændig omkostningsgennemsigtighed med henblik på at identificere besparelsespotentiale.
  • Proaktive og automatisk kontrollerede meddelelser om vigtige flådehændelser i portalen og via e-mail.
  • Fleksibelt og omkostningseffektivt multileverandørkoncept.

Funktioner:

Har du spørgsmål?