+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Stage Jungheinrich WMS

Lagerstyringssystem

  • Optimer dit vareflow, og styr dit lager mere enkelt og rentabelt end tidligere – med Jungheinrich lagerstyringssystem (WMS) – den intelligente og fleksible softwareløsning til din intralogistik!
  • Individuelt WMS med masser af funktioner
  • Modulopbygning
  • Fantastisk fremtidssikring
  • Innovative funktioner

Jungheinrich WMS

Jungheinrich WMS – den individuelle og enkle WMS-løsning

Det intelligente, brancheuafhængige Jungheinrich Warehouse Management System (WMS) forvalter, styrer og optimerer dit lager og sørger dermed for permanent effektive og enkle processer. Det er vores omfattende WMS-løsning, perfekt tilpasset din virksomhed – så softwaren tilpasser sig din virksomhed og ikke omvendt.Desuden er Jungheinrich WMS allerede i mere end 20 år løbende blevet videreudviklet af vores software- og logistikeksperter i huset på baggrund af de nyeste tendenser inden for intralogistik. Dermed garanterer vi, at du også i fremtiden er klar til samtlige intralogistiske udfordringer. Med vores intelligente funktioner understøtter vi den kontinuerlige forbedringsproces i din virksomhed.Driftssikker. Fleksibel. Fremtidssikker.

I følge aktuelle markedsundersøgelser udgør den gennemsnitlige brugstid for et lagerforvaltningssystem over 15 år. Så er det godt at vide, at du med Jungheinrich WMS er på den (fremtids-)sikre side. Dit Jungheinrich WMS holder sig ungt for evigt – for Jungheinrich tilbyder en helt enestående fremtidssikring i hele branchen, som også i fremtiden sikrer muligheden for release og opdatering af dit Jungheinrich WMS. På den måde kan du til enhver tid skifte til en aktuel version og allerede i dag profitere af morgendagens nyeste udviklinger.Og det bedste af det hele: Når du vokser, følger din software med. Med den modulinddelte opbygning og den flerdimensionelle konfigurationsmodel for Jungheinrich WMS er enkel tilpasning ved fremtidige ændringer sikret; derudover kan Jungheinrich WMS håndtere flere klienter og flere sprog.Enkel tilkobling

Integration på den lette måde. Jungheinrich WMS sikrer ved hjælp af standard-interfaces dataudvekslingen og kommunikationen til alle gængse host- og ERP-systemer.Jungheinrich WMS tilbyder alt, hvad der skal til, for at du kan få en mere enkel og gunstig forvaltning af dit lager - og meget mere endnu.

Funktioner

Har du spørgsmål?