+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Stage Systemudbyder
Intelligent intralogistik til dit lager

Systemudbyder med erfaring

På baggrund af omfattende procesviden udvikler vi et skræddersyet logistiksystem til dig, uafhængig af automatiseringsgraden. På den måde løfter vi sammen med dig din effektivitet og produktivitet op på et helt nyt plan.

Øg systematisk din effektivitet og produktivitet

Vi opfatter intelligent intralogistik som det bedste samspil mellem menneske, maskine, software og de individuelle lageromgivelser. Som lille og mellemstor virksomhed har du nøjagtig lige så stor fordel af dette som globale virksomheder med komplekse lagermiljøer og en høj grad af automatisering. Når effektivitet og produktivitet gribes systematisk an med fokus på hele systemet, opstår der et helt nyt potentiale. Det er i den forbindelse ikke sikkert, at automatisering altid er den rigtige løsning. Vi udformer vare- eller materialeflowet i dit lager efter dit behov, med manuelle, halvautomatiske eller fuldautomatiske processer.

Content Systemudbyder Beste Logistikmarke

Beste Logistik Marke

Med udmærkelsen ”Beste Logistik Marke“ fra "Logistik Heute" og "Bundesvereinigung Logistik" ligger Jungheinrich helt i top hos læserne.

"Det drejer sig ikke kun om effektivitet, men også om bæredygtighed."

Et partnerskab er forudsætningen for førsteklasses lagersystemer

Hvis du ønsker en intelligent løsning samt førsteklasses service og support, bør du satse på en kompetent partner og holdbare koncepter i forbindelse med dit projekt. Vi støtter dig på din vej fra den første rådgivning om materialeflow over logistikplanlægningen og projekteringen til implementeringen af dit system. Som hovedentreprenør sikrer vi, at du har en personlig kontakt, der koordinerer alle relevante områder og hele tiden bevarer overblikket. Efter den succesrige afslutning af projektet kan du også stole på vores omfattende kundeserviceprogram, da vi har et tæt netværk af egne serviceteknikere verden over. Det betyder, at dit anlæg altid har retning mod succes og forbliver fremtidssikret.

Kvalitet og pålidelighed på tværs af alle områder

Jungheinrich har enestående erfaringer på verdensplan inden for logistiksystemer samt et omfattende produktsortiment. Fra palleløftere over smalgangstrucks til reolkraner og transportteknik. For at sikre kvalitet og pålidelighed i vores løsninger overdrager vi ikke produktionen af de afgørende intralogistik komponenter og den tilhørende service til fremmede. På den måde kan vi understøtte dig pålideligt, langsigtet og kompromisløst, så du når din virksomheds mål.

"Automatisering stimulerer effektivisering."

Automatiseringsløsninger – lige så individuelle som dit lager

I en digitaliseret verden, hvor alting skal gå stadig hurtigere, og varebevægelsernes rytme ændrer sig i et mere og mere hektisk tempo, er en harmonisk lagerkoreografi nøglen til din succes. Sammen med dig finder vi den ideelle grad af automatisering og de optimale automatiseringskomponenter til dig. Som automatiseringspartner ledsager vi dig skridt for skridt fra den første idé over ibrugtagning og til lagerudvidelser og service.

3 trin til en skræddersyet automatiseringsløsning

Se mere

Stage Projektservices

Den systematiske vej til større effektivitet

Har du spørgsmål?