+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Stage Palletransportteknik
Skræddersyet materialeflow

Palletransportteknik

Skræddersyet intralogistik: En optimal palletransportteknik er afgørende for kvaliteten, rentabiliteten og pålideligheden i det interne materialeflow. Jungheinrich tilbyder modulære koncepter og de mest innovative teknologier, der passer perfekt til dig og dine behov. 

De rigtige løsninger til dit lagerkoncept

Hvor effektivt og rentabelt dit lager drives, afgøres til dels også af transportteknikken. Uanset om du optimerer dit lager eller ønsker at indrette et nyt lager, har Jungheinrich den rigtige løsning til dine planer. Vores palletransportteknik kan konfigureres præcist efter dine behov. Takket være vores systemers modulære opbygning har du mulighed for at udforme materialeflowet præcist efter dine behov og pladsforhold. 

Høje kapaciteter

Ved vores palletransportteknik fokuserer vi på dit lagers rentabilitet og produktivitet. Til det formål anvendes mange forskellige komponenter. Som f.eks. rulle-, bånd- eller kædetransportører, skydevogne, løfte- eller drejeborde eller båndløftere. Med en palletransporthastighed på 0,45 m/s opnår du meget høje gennemløbshastigheder og holder dit materialeflow optimalt i gang.

Fleksibilitet og komfort

Hos Jungheinrich er anvendelsen af den rigtige palletransportteknik resultatet af vores eksperters kompetente rådgivning og omfattende procesviden. Det gør det muligt at planlægge det ideelle system til dig. Dine fordele: På procesniveau omfatter dette maksimal fleksibilitet, rentabilitet og vedligeholdelseskomfort.


Har du spørgsmål?