+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Stage Transportteknik til beholdere
Intelligent modulprincip

Transportteknik til beholdere

Den automatiske transportteknik til beholdere er nøglen til intelligent lagerautomatisering, højeste dynamik og integrerende procesopbygning. Kombineret med Jungheinrichs lagerstyringssystem (WMS) kommer dit materialeflow op på et nyt og højere plan. 

Transport af beholdere, kasser, bakker og produkter op til maks. 50 kg

Materialeflowet har højeste prioritet: Fremtidssikret transportteknik til kasser og beholdere viser vej til innovativ lagerautomatik, til yderligere maskinintegrering og til til sammenkobling af effektive, omfattende og optimerede intralogistikprocesser. I centrum står transport, sortering, ind- og udslusning samt komprimering og sammenstuvning af materialer og varer. Så din logistik forbliver i bevægelse: effektivt, sikkert, hurtigt.

Modulsystemet fra Jungheinrich er fleksibelt i alle situationer

Med transportteknik til beholdere løber du fra konkurrenterne. Det skyldes ikke kun transporthastigheder på op til 1,50 m/s. Vores modulsystem åbner også helt nye muligheder for dig inden for lagerautomatisering og kobling med maksimalt rentable intralogistikprocesser. Det kan alt sammen udføres på meget lidt plads, bl.a. også ved at udligne niveauforskelle mellem båndene. 

Der opnås større effektivitet og rentabilitet med en integreret løsning

Kombineret med Jungheinrichs lagerstyringssystem (WMS) fører vores innovative, frit skalerbare teknik til transport af beholdere dine intralogistiske processer op på et nyt og højere plan. Den integrerede løsning suppleres med vores servicetilbud. Foruden lavt vedligeholdelsesbehov og en høj energieffektivitet optimerer du også dine samlede driftsomkostninger for anlægget. Du kan derfor stole på, at din logistik er sikker og driftssikker, og at den til enhver tid er rentabel. 


Har du spørgsmål?