+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Stage Opbevaring

Indstabling – optimal udnyttelse af arealer

Den bedst mulige udnyttelse af arealer, den hurtigste kobling af vare og ordre – oplagringen er hjertet i logistikprocessen. Jungheinrich tilbyder dig et omfattende sortiment af trucks, reoler og systemer til effektiv indstabling: fra manuel til fuldautomatisk.

Optimal opbevaring – det lyder enkelt, og alligevel bliver det mere og mere komplekst

I tider med e-handel og globale logistikprocesser skal der ind- og udstables stadigt flere forskellige produkter på kortere og kortere tid. Lagring optimeret efter tid, omkostninger og plads bliver derfor stadigt vigtigere for virksomhedernes succes. 

Med sine mere end 60 års erfaring tilbyder Jungheinrich dig det komplette udvalg af trucks, reoler og lagersystemer til dit lager. Fra den enkle elektriske pallestabler med styrestang til meget fleksible reach truck til pladsoptimerede lagermiljøer og til EKX-smalgangstrucken, vores nummer 1 på smalgangslageret. Fra manuelle og til halv- eller fuldautomatiserede lagersystemer samt softwarekomponenterne til overvågning og styring af dit komplette vareflow, fra indlagring til udlagring.

Reolsystemer: Nøglen til optimal omlæsningskapacitet

Vores lagersystemer overbeviser med behovstilpasset konstruktion og optimal pladsudnyttelse. Som pallelager, småvarelager eller smalgangslager. Manuelt eller automatisk. Generelt er lagersystemer for os mere end bare stål og jern. Reoler er rygraden i dit lager og nøglen til optimal omlæsningskapacitet. Derfor tilbyder vi dig en helhedsorienteret lagerplanlægning, reolsystemer, trucks og automatikkomponenter som ”et team, der arbejder sammen”. Hos Jungheinrich finder du et omfattende tilbud af reol- og lagersystemer, platformskonstruktioner og selvbærende lagre, siloerne, lige fra opbevaring af paller, beholdere, bakker, kasser og til opbevaring af langt gods. Så er du rustet til fremtidige udfordringer og kan til enhver tid opbevare dine varer optimalt.

Har du spørgsmål?