+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Stage Plukning

Plukning – bedste plukkeydelser

Netop ved plukning skal grænsefladen mellem menneske og maskine fungere perfekt. Jungheinrich understøtter samspillet med et bredt produktsortiment. En optimal og fejlfri plukkeydelse er afgørende for din konkurrenceevne.

Lavtløftende eller højtløftende: Plukning på højeste plan med Jungheinrich

Globalisering, individualisering og den stigende e-handel medfører, at et stadigt større udvalg af vare- eller materialeenheder skal klargøres hurtigere og hurtigere til udlevering. Af den grund er plukningen en afgørende faktor for en virksomheds succes, hvor høje plukningsrater og lave fejlkvoter er af stor betydning.

Med sine mere end 60 års erfaring præsenterer Jungheinrich et bredt sortiment af behovsorienterede plukkeløsninger. Nr. 1 blandt de lavtløftende plukketrucks, Jungheinrich ECE, overbeviser således allerede i standardudgaven med multifunktionsrattet jetPILOT, der er blevet udmærket med Red Dot Award, og med optimal kørekomfort. På smalgangslageret sørger vores intelligente smalgangstruck EKX, der har opnået flere udmærkelser, for effektiv plukning i store højder. Vores automatiserede reolkraner til højreollagre eller småvarelagre er et fantastisk supplement til at opnå automatiseret og mere effektiv plukning.

Når talen er om grænsefladen mellem menneske og maskine i forbindelse plukning, er digitale services nu næsten uundværlige. Som førende inden for teknologi til den intralogistiske branche, har Jungheinrich på det punkt intelligente og samtidig enkle løsninger. Innovative betjeningsmuligheder som Jungheinrichs easyPILOT Follow hjælper intuitivt den plukkende medarbejder. Han kan så helt koncentrere sig om opgaven, mens trucken automatisk følger ham og samtidig holder præcis afstand til reolen.

Jungheinrichs lagerstyringssystem er som lagerets digitale hjerne udformet til alle plukningens varianter, uden at overblikket går tabt. Når dine medarbejdere kommer direkte i spil ved plukningen: Til det formål tilbyder vi håndholdte terminaler inklusive stregkodescanner, og med disse enheder kan der kommunikeres papirløst med terminaler til trådløs dataoverførsel. Det gør menneske og maskine til én enhed ved plukningen.

We will be happy to advise you.

Make an appointment now!

Har du spørgsmål?