+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Stage Systemer 2

Logistiksystemer - skræddersyede løsninger til din virksomhed

Når du møder større krav til udformningen af komplekse intralogistiske processer med automatisering og digitalisering, er intelligente logistiksystemer med skræddersyede løsninger det rigtige. De gør dit produktions- og arbejdsmiljø klar til fremtidens udfordringer.

Intelligent intralogistik

Der findes en passende løsning til enhver logistisk udfordring. Som systemudbyder udvikler vi sammen med dig et logistiksystem, der er lavet til dine behov. Og det er ikke alt: Som din langsigtede partner implementerer vi det i overensstemmelse med dine strategiske og budgetmæssige overvejelser.

Sikre og effektive transportprocesser

Automatiske truckløsninger og fuldautomatisk transport er i fokus for vores førerløse transportsystemer. Med intelligente automatiseringskomponenter kan vi automatisere standardtrucks og tilpasse dem individuelt til dine behov.

Automatiske komponenter

Det er muligt at gøre transporten af varer og materialer mere effektiv, sikker og pladsbesparende: Med vores transportteknik kører dine processer for fuld kraft. Og det kan lade sig gøre på begrænset plads og med høj hastighed ved transport af paller og beholdere.

Automatiser din logistiksucces

Opfylder dit materialeflow stadig de øgede krav fra en digitaliseret tid? Automatisk lager eller Automated Storage and Retrieval Systems, forkortet ASRS, er løsningen på stadig kortere bestillingscyklusser, mindre batchstørrelser og kortere leveringstider.

Reolsystemer

Reoler er langt mere end blot stål og jern. De er nøglen til optimal omlæsningseffektivitet. Forudsat at reolsystemet er dimensioneret efter dit behov. Du drager fordel af vores erfaring og ekspertise som samlet udbyder af lagerudstyr.

Pluk smartere, øg effektiviteten

Gør den opgave- og artikelrelaterede varesammensætning til en kongedisciplin ved plukningen. Vi har de plukkesystemer, der gør din lagerlogistik klar til nye og stadigt mere specielle kundekrav i den digitaliserede tidsalder.

Intelligent sammenkoblet

Til intelligent integration har vi vores Jungheinrich WMS samt vores egen middleware, Jungheinrichs logistiske grænseflade, der sikrer optimal dataudveksling. Disse kan tilpasses fleksibelt og kan altid opdateres. På den måde kommer Industri 4.0 og Internet of Things (IoT) ind på dit lager.

Har du spørgsmål?