+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Stage Automatisk småvarelager

Automatisk pallelager

Kortere bestillingscyklusser, mindre batchstørrelser, kortere leveringstider: Det automatiske lager er svaret på øgede krav fra markedet. Din fordel: højere kapacitet, hurtigere og sikrere materialeflow samt enkel betjening af forskellige lastbærere.

Øg effektiviteten på det automatiske pallelager

Hastighed og effektivitet er af afgørende betydning, når du vil realisere den højeste vareomlæsning. Et automatisk pallelager viser altid sin styrke, når der indstables eller omlæsses et stort antal artikler i flerholdsskift hele døgnet rundt, og/eller hvor der er begrænset plads. I den forbindelse er det vigtigt, at reolsystem, software samt alle anvendte enheder spiller perfekt sammen. Derfor skal planlægningen og realiseringen af dit automatiske pallelager udføres af en erfaren ekspert som Jungheinrich.

Pladsudnyttelse på højeste plan

Automatiske pallelagre kan udføres som indbygningslagre eller som fritstående silolagre med en højde på op til 45 m. Det betyder, at pladsen udnyttes ekstremt godt. Standpladserne til paller, gitterkasser og individuelle bæresystemer kan klare en last på op til 7,5 t. Disse lagre egner sig til næsten alle typer varer, da de kan udføres i enkelt, dobbelt eller flere dybder. Som normaltemperaturlager, som temperaturstyret lager eller som fryselager ned til –35 °C.

Skræddersyet automatisering af dine intralogistikprocesser 

Automatiseringsløsninger, der fungerer perfekt og fuldstændigt pålideligt i din forretningsmodel, er ikke kun drivkraften bag kundetilfredshed, den betaler sig også: Dine investeringer er sikret med skalerbarheden. På den måde er du klar til fremtidige udfordringer. Når forholdet mellem omkostninger og udnyttelse i forbindelse med automatiseringen passer, får du hurtigere afkast af din investerede kapital (ROI). Lad os tage en snak om, hvilken automatiseringsløsning, der passer bedst til dig og dine mellemfristede og langsigtede mål.

Smalgangstruck: Topaktører i det automatiske pallelager

Grundlaget for vores automatiserede smalgangstrucks er vores standardtrucks, der er godt gennemprøvede i praksis, og som suppleres med passende automatik- og sikkerhedskomponenter. Resultatet er særligt driftssikre og effektive førerløse transportkøretøjer til dine lageropgaver i løftehøjder på op til 13 m. De automatiserede trucks gør dit pallelager langt mere tilgængeligt, effektivt og højtydende. Hvis du ønsker anvendelse døgnet rundt, er det også muligt at udføre energiforsyningen via strømskinner på reolen. 

Reolkraner: Høj hastighed i det automatiske pallelager

Særlige, hurtigtkørende reolkraner sørger for, at dine varer stables hurtigt ind og ud med løfteevner på op til 7 t. I den forbindelse er der mange forskellige løfteanordninger til rådighed til forskellige standpladsdybder. For at udnytte lagerkapaciteterne fuldt ud kan der anvendes kurvekørende reolkraner, der betjener flere gange. Hvis kravene til omlæsningskapaciteten vokser, kan der integreres yderligere enheder i det eksisterende lagersystem. 

Har du spørgsmål?