+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Stage Automatisk pallelager

Automatisk småvarelager

I det automatiske småvarelager er hastighed, præcision og optimal energieffektivitet afgørende for produktiviteten. Der opstår et perfekt sammenspil med reolsystemet, softwaren, den tilsluttede transportteknik og reolkranen som hjertet i anlægget. 

Avancerede løsninger med høj omlæsningskapacitet og optimal pladsudnyttelse

En effektiv opbevaring af småvarer er kun så god som de dermed forbundne processer og deraf følgende præstationsindikatorer. Hvis du har brug for hurtig adgang, høj kapacitet og optimal pladsudnyttelse samt direkte adgang til alle artikler, er et automatisk småvarelager (AKL) en yderst pladsbesparende løsning til opbevaring af småvarer i beholdere, kasser eller på bakker. I dette system opbevares dine varer på vinkelunderlag eller hylder – med fuld udnyttelse af rumhøjder på op til 25 meter. Den nominelle løfteevne er i den forbindelse op til 300 kg. 

Automatisk småvarelager - til et bredt anvendelsesområde

Et automatisk småvarelager kan du få udført med enkelt dybde og flere dybder f.eks. til reservedels-, plukke- og bufferlager eller som distributionslagre eller -centre. I den forbindelse kan et automatisk småvarelager udføres til anvendelse i normal temperatur eller som temperaturstyret samt som fryselager ned til –30°.

Den bedste løsning til dine krav 

Automatiske småvarelagre (AKL) er lige så individuelle som dine krav. Vi løser de mest varierede opgaver, afhængigt af mange forskellige faktorer. For at finde den optimale løsning til dine ønsker analyserer vi sammen med dig dine vare- og transportstrukturer samt procesforløb og udarbejder det passende lagerkoncept til dit behov.

Den nyeste generation af reolkraner 

I det automatiske småvarelager sørger vores smarte reolkraner for høj hastighed og præcision samt fremragende ydelsesdata. Takket være den konsekvent lette og innovative konstruktion med særligt lille startmål kan pladsen udnyttes optimalt. Energien fra bremsninger lagres i enheden i såkaldte SuperCaps og føres tilbage til drivsystemet til de efterfølgende accelerationsforløb. Det modulopbyggede koncept muliggør desuden en fleksibel tilpasning af anlægget til dine individuelle krav til lageret.

SUCCESRIG AUTOMATISERING

Succesfuld automatisering med den rigtige partner. Som kompetent partner inden for automatiseringsløsninger planlægger og implementerer vi det logistiksystem, der er tilpasset dine behov, og som helt automatisk øger dit lagers rentabilitet.

automatic mall storage warehouse

Tilpassede løsninger til enhver sektor.

Uanset om det drejer sig om nye faciliteter, modernisering eller udvidelse af eksisterende faciliteter: i vores mange års erfaring med intralogistik har vi rådgivet mange små, mellemstore og store virksomheder over hele verden om at automatisere deres processer, samtidig med at vi har fungeret som hovedentreprenør i hele deres projekts varighed.

Vi finder den bedste løsning til dine behov.

Har du spørgsmål?