Stage ERC 215a

Automatisk pallestabler

  • 3100 - 4000 mm
  • 1300 - 1500 kg
  • Automatisk, driftssikker og processikker til behandling af rutineopgaver
  • Optimerede transportveje
  • Anvendelse af eksisterende køreveje
  • Kort amortiseringstid
  • Kompakt design
  • Projektspecificeret tilpasning med valgfrie udstyrsmuligheder

ERC 215a

ERC 215a er en førerløs transporttruck baseret på vores standardtrucks. Derved kombineres anerkendt maskinbyggeri med præcis navigationsteknik og sikkerhedskomponenter. På den måde skabes der optimal driftssikkerhed og generel sikkerhed. ERC 215a kan indsættes i blandet drift med manuelle trucks og fodgængere. Hvad enten der er tale om integration i eksisterende fabriksstrukturer eller i nybyggeri, er ERC 215a det perfekte valg til øgning af effektiviteten på dine transportprocesser. Den kompakte konstruktion samt den høje løftehøjde på ERC 215a udvider indsatsspektret for ERC 215a.

Ved navigation af Jungheinrich Auto Pallet Mover (APM) kræves der intet gulvarbejde. Navigationen sker ved hjælp af lasernavigation. Ved lasernavigation anbringes reflektorer på egnede objekter på kørevejen, som f.eks. reoler, søjler og vægge eller der anvendes naturlige landmærker.

APM-systemet kan nemt integreres i det eksisterende IT- og softwaremiljø. En integration i et host-system, som f.eks. Jungheinrich WMS eller andre eksisterende WMS/ERP-systemer, er mulig uden problemer med vores præmierede port, Jungheinrich logistik-interfacet. Auto Pallet Mover-systemet i form af ERC 215a kan dog også anvendes som standalone-system, dvs. som selvstændigt system uden host-tilkobling.

Systemets modulopbygning gør det muligt at danne kundeindividuelle processer samt reagere fleksibelt og hurtigt på procesændringer. Det skaber en solid basis for indsatsen af APM-systemet i overensstemmelse med dine specifikke krav.

Li-ion

Mit der Jungheinrich Lithium-Ionen-Technologie laufen Sie dem Wettbewerb davon: Maximale Leistungsfähigkeit bei bis zu 20% weniger Energieverbrauch. Dreimal längere Lebensdauer. Extrem kurze Ladezeiten. Wartungsfreiheit. Senken Sie die TCO Ihrer Flotte durch wesentlich geringere Betriebskosten.

Funktioner

Har du spørgsmål?