+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Stage ERC 215a

Automatisk pallestabler (1,3 - 1,7 t)

  • 3.100 - 4.400 mm
  • 1.300 - 1.700 kg
  • Kompakt design til smalle arbejdsgange.
  • Effektiv og processikker afvikling af rutineopgaver.
  • Optimerede transportveje med præcis lasernavigation.
  • Omfattende sikkerhedssystemer til anvendelse i blandet drift.
  • Procesoptimering giver kort tilbagebetalingstid.

ERC 215a

Som førerløse transportkøretøjer (FTF) klarer vores driftssikre og alsidige ERCa-modeller tilbagevendende transportopgaver. Med sin kompakte konstruktion er ERCa det perfekte valg til at gøre dine transportprocesser mere effektive, hvor der er lidt plads. En 2,8-kW-vekselstrømsmotor sikrer en konstant effekt, og den elektrisk styrede, kraftige løftemotor udfører løft og sænkning skånsomt og stille – også i høje løftehøjder. Den robuste konstruktion med stålramme og lukket chassisstruktur øger sikkerheden. Anvendelsen af vores førerløse transporttrucks i blandet drift sikres med sikkerhedssystemer som personbeskyttelsesscanneren, der er standardudstyr. Denne scanner kørevejen for forhindringer afhængigt af kørehastigheden: i drevretning, i lastretning og ved kørsel i kurver. Navigationen sker ved hjælp af lasernavigation. Til det formål kan der anvendes reflektorer på kørevejen eller en kombination af reflektorer og kendetegn i omgivelserne. Den højtløftende palleløfter, der er udviklet på basis af vores standardtrucks, kan uden problemer integreres i eksisterende IT-strukturer, eller den kan anvendes som selvstændigt system.

Li-ion

Content Li-ion + 5 års-logo
Litium-ion-teknologi

Med Jungheinrichs litium-ion-teknologi kommer du foran konkurrenterne: maksimal ydeevne med et op til 20 % lavere energiforbrug. Tre gange så lang levetid. Ekstremt korte opladningstider. Ingen vedligeholdelse. Reducer TCO for din flåde med væsentligt lavere driftsomkostninger.

Vi er overbeviste om, at denne beslutning er den rigtige for dig. Derfor garanterer vi, at du nemt og hurtigt kan skifte tilbage til den originale teknologi når som helst inden for de første 6 måneder - uden at angive grunde.

Se mere

Funktioner

Modeloversigt

Model Løfteevne Løftehøjde Kørehastighed Samlede længde Batterispænding
ERC 213a 1.300 kg 4.400 mm 9 km/h 2.393 mm 24 V
ERC 217a 1.700 kg 4.400 mm 7 km/h 2.393 mm 24 V

Har du spørgsmål?