+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Stage ERE 225a

Automatiseret palleløfter (2,5 t)

  • 125 mm
  • 2.500 kg
  • Kompakt design til smalle arbejdsgange.
  • Effektiv og processikker afvikling af rutineopgaver.
  • Præcis håndtering af paller og optimerede transportveje med præcis lasernavigation.
  • Omfattende sikkerhedssystemer til anvendelse i blandet drift.
  • Procesoptimering giver kort tilbagebetalingstid.

ERE 225a

Som førerløse transportkøretøjer (FTF) klarer vores driftssikre og alsidige EREa-modeller tilbagevendende transportopgaver. Med sine lange gafler er EREa’en dimensioneret til transport af flere paller og dermed det perfekte valg til at øge effektiviteten af dine transportprocesser. En 2,8 kW-vekselstrømsmotor sikrer konstant effekt på lange strækninger. Den robuste konstruktion med stålramme og lukket chassisstruktur øger sikkerheden. Anvendelsen af vores førerløse transporttrucks i blandet drift sikres med sikkerhedssystemer som personbeskyttelsesscanneren, der er standardudstyr. Denne scanner kørevejen for forhindringer afhængigt af kørehastigheden: i drevretning og ved kørsel i kurver. Navigationen sker ved hjælp af lasernavigation. Til det formål kan der anvendes reflektorer på kørevejen eller en kombination af reflektorer og kendetegn i omgivelserne. De førerløse transportkøretøjer, der er udviklet på basis af vores standardtrucks, kan ikke kun integreres uden problemer i eksisterende IT-strukturer eller anvendes som selvstændigt system, men de kan også anvendes i eksisterende fabriksstrukturer eller nye anlæg.

Li-ion

Content Li-ion + 5 års-logo
Litium-ion-teknologi

Med Jungheinrichs litium-ion-teknologi kommer du foran konkurrenterne: maksimal ydeevne med et op til 20 % lavere energiforbrug. Tre gange så lang levetid. Ekstremt korte opladningstider. Ingen vedligeholdelse. Reducer TCO for din flåde med væsentligt lavere driftsomkostninger.

Vi er overbeviste om, at denne beslutning er den rigtige for dig. Derfor garanterer vi, at du nemt og hurtigt kan skifte tilbage til den originale teknologi når som helst inden for de første 6 måneder - uden at angive grunde.

Se mere

Funktioner

Modeloversigt

Model Løfteevne Løftehøjde Kørehastighed Samlede længde Batterispænding
ERE 225a 2.500 kg 125 mm 7,2 km/h 3.666 mm 24 V

Har du spørgsmål?