+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Nico Rosberg DK
10/20/2021

Sætter tempoet for e-mobilitet og bæredygtighed: Nico Rosberg bliver varemærkeambassadør for Jungheinrich

Jungheinrich og Nico Rosberg vil gå sammen om at være fortalere for elektrisk mobilitet og bæredygtighed. Verdensmesteren i Formel 1 i 2016, som også er Iværksætteren inden for bæredygtighed, vil være varemærkeambassadør for Jungheinrich.

"Nico Rosberg er ikke kun et ikon inden for motorsport - som visionær og investor deler han Jungheinrichs passion for klimasmart og bæredygtig teknologi," forklarer Dr. Brzoska, bestyrelsesformand i Jungheinrich AG. Den tidligere racerkører er medstifter af Greentech Festival, en global platform for fremtidsorienterede teknologier inden for mobilitet, ernæring, landbrug, finans, mode og energi. Siden han stoppede som racerkører, har Rosberg været en fremtrædende fortaler for elektrisk mobilitet og bæredygtig forretningspraksis. ”Vi har brug for nye visioner og smarte teknologier for vores planets skyld. Det betyder at drive elektrificering og nedbringelsen af CO2-udslippet fremad på alle områder af vores økonomi - specifikt inden for mobilitet, ”siger Rosberg. "Jeg indtager førersædet sammen med Jungheinrich på vejen mod e-mobilitet."

Jungheinrich har satset på elektrisk mobilitet siden begyndelsen og er en pioner og drivkraft inden for udviklingen af lithium-ion teknologi. For præcis ti år siden var Jungheinrich den første producent i verden inden for udstyr af håndtering af materialer til at lancere en serieproduceret truck med lithium-ion teknologi.

"Vores ambition om at skabe bæredygtig værdi forener os med Nico Rosberg," forklarer Dr. Brzoska. “Nico sætter et ansigt på vores engagement og vores arbejde. Og mere end det, sammen vil vi udvikle ideer og arbejde med konkrete løsninger og applikationer til elektrificeringsløsninger, energieffektivitet og bæredygtighed for at vise, hvad der er muligt på fremtidens lager. Sammen med vores nye varemærkeambassadør Nico Rosberg vil vi gøre denne forpligtelse over for vores kunder og offentligheden til et endnu mere centralt punkt i vores arbejde.”

www.jungheinrich.com/en/nico-rosberg

Photo: Tom Ziora/Nico Rosberg

Om Nico Rosberg

Nico Rosberg blev født i 1985 i Wiesbaden, Tyskland, søn af Formel 1 ™ verdensmester Keke Rosberg. Nico kørte i F1 i elleve år og hævdede titlen som verdensmester i 2016. Siden han gik på pension fra Formel 1, har han påbegyndt en karriere som bæredygtigheds-iværksætter og investor i grønne teknologier og mobilitet-start-ups. Med base i Monaco administrerer hans team et stort antal projekter med støtte fra et dedikeret team af internationale eksperter i Monaco, Storbritannien og Tyskland. Rosberg har investeret i talrige succesrige start-ups som Lilium, Volocopter, What3Words, Tier og Formula E. I 2018 blev Rosberg anerkendt for sit engagement i bæredygtig innovation med miljøprisen "Årets GreenTec-iværksætter". Et år senere grundlagde han GREENTECH FESTIVAL, en global platform for førende grønne teknologier og en bæredygtig livsstil. I 2020 grundlagde Rosberg Rosberg X Racing for at konkurrere i Extreme E, en racerserie, der fremhæver virkningen af ​​klimaændringer og fremmer vedtagelsen af ​​elektriske køretøjer i jagten på en lavere CO2 -fremtid for planeten.

10/14/2022

For anden gang i træk er Jungheinrich blevet tildelt ”EcoVadis Platinum” bæredygtighedscertifikat. 

Se mere
09/01/2022

Jonas Giuliano er tiltrådt stillingen som ny Finance Director for Jungheinrich i Sverige og Danmark fra 15. august 2022. 

Se mere
08/29/2022

Entreprenør inden for bæredygtighed og Formel 1-verdensmester Nico Rosberg er brandambassadør

Se mere
08/09/2022

Jungheinrich leverer sin truck nr. 100 000 med lithium-ion-batteri.

Se mere
06/07/2022

Med købet af Industrial Truck Sales New Zealand Forklifts (ITS Forklifts) i New Zealand, etablerer Jungheinrich sin 41. salgsenhed. 

Se mere
05/29/2022

Jungheinrichs elektriske palleløfter ERE 225i vandt forrige uge den verdensberømte udmærkelse iF Design Award i kategorien "Automobiles and Vehicles".

Se mere
05/25/2022

Pilotprojekt i Norge med CO2-neutral kundeservice. 

Se mere
05/23/2022

Med en stand på 1.160 kvadratmeter er Jungheinrich igen den største udstiller på LogiMAT.

Se mere
05/23/2022

Med en stand på 1.160 kvadratmeter er Jungheinrich igen den største udstiller på LogiMAT.

Se mere
05/17/2022

Samarbejde med K.Hartwall om LiftLiner® vogne for trækkere.

Se mere
02/16/2022

Jungheinrich anerkendt som en af verdens mest bæredygtige virksomheder: Får platinstatus for sit CSR-arbejde

Se mere
01/21/2022

Sammen med Triathlon bygger Jungheinrich en batterilagerfabrik, anlægget er et af ​​de mest kraftfulde i Tyskland.

Se mere
01/14/2022

Maksimal fleksibilitet gennem automatisering med et mix af innovative mobile robotter og klassiske AGV smalgangstrucks

Se mere
12/15/2021

Jungheinrich har i 2021 solgt flere trucks i Sverige og Danmark end nogensinde før. 

Se mere
12/06/2021

Jungheinrich har indgået en sponsoraftale med velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby.

Se mere

Har du spørgsmål?