+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Stage Transport

Effektiv og sikker transport

Omkostnings- og proceseffektivitet samt processikkerhed: Det er kravene til transport med Intralogistik 4.0. Til det formål er der behov for individuelle løsninger til den intelligent styrede, optimale flytning af varer. Fra mere end 600 varianter af trucks, trækkere og vogntog og til førerløse transportsystemer.

Mere end 600 truckvarianter: Trucks til ethvert behov

Hvilken truck der er den mest komfortable og især mest effektive, afhænger af mange faktorer. Korte, mellemlange og lange transportstrækninger kræver hver deres løsning. Lagermiljøer med trang plads kræver særligt manøvredygtige og kompakte enheder. I mange lagermiljøer kan det også være en fordel at anvende universaltrucks, som f.eks. den elektriske EFG-truck fra Jungheinrich eller vores ETV-Reach truck til kombineret transport samt ind- og udstabling. Endnu en afgørende faktor er, hvordan transportenhederne eller truckene betjenes. Hyppigt skiftende brugere eller førere har behov for individuelle betjeningselementer for at kunne arbejde effektivt og produktivt. Til alle disse meget forskellige brugssituationer og krav har Jungheinrich de optimale trucks i den konfiguration, der er perfekt til dig. Men vi har også branchespecifikke specialmodeller. Baseret på dit lagermiljø og vare- eller materialeflow kan vores fagkonsulenter præcist beregne, hvordan din ideelle truckflåde skal se ud, og om ekstra lejemuligheder ville være en fordel for at opnå en fleksibel skalering.

Effektivitet på sporet: Førerløs transport

I Industri 4.0 spiller automatiserede og integrerede intralogistiske løsninger som førerløse transportsystemer en stadigt større rolle. Som teknologiførende inden for intralogistik tilbyder Jungheinrich nøglefærdige løsninger til optimering af transporten og det interne materialeflow. Det førerløse transportsystem har mange fordele i forbindelse med transport og flytning af varer: frem for alt effektivitet, pålidelighed og processikkerhed. 

Endnu et plus: Førerløse transportsystemer kan også anvendes i blandet drift sammen med manuelle trucks eller personer, hele døgnet rundt. En løsning, der er fleksibel, modulært skalerbar og anvendelig med flere grænseflader. Automatiseringen af transporten har en positiv effekt på din balancen i din logistik. Optimalt anvendt sparer den tid, energi og omkostninger og gør dig konkurrencedygtig inden for din branche.

Har du spørgsmål?