+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Stage Automotive

Bilindustrien

E-mobilitet og selvkørende biler. Individualiseret konstruktion af køretøjer i smarte fabrikker og multinationale forsyningskæder: For tiden oplever bilindustrien fundamentale forandringer. I kampen om fremtiden er hastighed og den højeste intralogistiske kompetence afgørende.

Intralogistics 4.0 indenfor køretøjsindustrien.

I Salzgitter opnår medarbejderne i MAN Truck & Bus AG fremragende resultater med en integreret totalløsning til uafbrudt materialestrøm: Takket være en grænseflade til det interne SAP-system sikrer ERC 215a automatiseret stabler truck en pålidelig forsyning af dele i komponentanlægget.

Modulær fleksibilitet.

I det nye automatiserede højbugtlager hos HEWI GmbH udfører Jungheinrich AGV'er en række opgaver: samt transport af varer forbinder de produktions- og afsendelsessektionerne for at give en konstant forsyningskæde uden afbrydelser - og sikrer maksimal fleksibilitet og produktivitet.

Collection Client References

Byg på kompetence: Løsninger til de krævende

Fødevarebranchen med områderne levnedsmidler, drikkevarer og dyrefoder er et af logistikkens største markedssegmenter. Og her stilles der store krav. Som en af de mest erfarne og innovative udbydere af logistik- og intralogistikløsninger har vi udviklet ydelsesstærk fødevarelogistik, hvor vi ved udformningen af fødevarekæder arbejder med komplette informations- og forsyningskæder, innovative teknologier samt den højeste servicekvalitet. 

Hvordan er din dagsorden: Vil du gerne udnytte digitaliseringens potentiale optimalt? Satser du på sammenkobling, gennemsigtighed og maksimalt effektive processer på dit lager? Vil du gerne vide, hvordan internettet kan understøtte dine forretningsmodeller? Uanset hvad er svaret automatisering og maksimal hastighed. Vi kan levere individuelt konfigurerbare, effektive og fleksible lager- og plukkeløsninger til dig, så du kan nå dine mål. Det kan vi gøre til enhver virksomhedsstørrelse, og hvis du ønsker det også fuldautomatisk og intelligent styret af vores lagerstyringssystem Jungheinrich WMS. Uanset hvad du bestemmer dig for, får du 100 % hygiejne, renlighed og sikkerhed. Alt fra samme leverandør. 

Køb kun ét sted: Komplette løsninger fra én og samme leverandør

Specielle løsninger til automatiske småvarelagre (AKL) sikrer hurtig og direkte adgang til små vareenheder inden for fødevarer, og selvkørende, elektriske trucks sørger ud over en betydelig tidsbesparelse også for en optimal udnyttelse af pladsen, når de arbejder i pallereolerne. Det gælder også i forbindelse med let fordærvelige fødevarer i kølehuset, hvor du kan udnytte hver kvadratmeter takket være Jungheinrichs reolsystemer. Højreolsystemerne, der især anvendes i forbindelse med e-handel i fødevareindustrien, er perfekt egnede til den hurtige omlastning af store mængder varer, da afviklingen kan foregå fuldautomatisk. Et stort udvalg af stærke løftevogne og trucks gør produktpalletten komplet. De kan, hvis du ønsker det, arbejde selvstændigt, men kan også være koblet sammen med hele logistikinfrastrukturen og den centrale administration via et netværk. 

Fleksibilitet er nøgleordet: Fødevarelogistik til ethvert behov

Automatiseringen har en positiv effekt på din logistikfunktion. For den sparer tid, energi og dermed penge, og den øger din fleksibilitet i forbindelse med sæsonudsving i udbud og efterspørgsel. Du kan også leje gaffeltrucks, industrielle trucks og yderligere lagerteknik, så du kan opretholde en fleksibel forretningsmodel og dermed være konkurrencedygtig på dette konkurrenceprægede marked.

Har du spørgsmål?