+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Stage Fødevarer og drikkevarer

Fødevarer og drikkevarer

I fødevare- og drikkevareindustrien er hastighed, fleksibilitet og hygiejne afgørende faktorer for de logistiske processer. For at kunne producere og effektivt distribuere fødevarer, drikkevarer eller dyrefoder til tiden tilbyder vi intralogistiske løsninger til ethvert behov og enhver virksomhedsstørrelse: fra den manuelle palleløfter til det automatiserede system.

Large-scale fleet conversion to li-ion power.

Reducing CO2 emissions by around 80% by 2020 was Lantmaennen Unibake’s ambitious target. Jungheinrich delivered a green cold-storage fleet of li-ion powered trucks that set them firmly on the right path, reducing operating costs and creating yearly energy savings of 20%.

Automated Guided Vehicles in operation at Orkla.

The Orkla Group needed a new transport and handling system at their Skælskør plant in Denmark that would speed up processes without compromising on quality. Jungheinrich installed Automated Guided Vehicles (AGV) , creating a reliable and flawless system – without interrupting normal operations.

Komplet løsning til Arla Foods’ lager

Arla Foods er et af verdens største mejerikooperativer. Et kompakt lagersystem på deres lager i Holstebro sikrer, at al tilgængelig plads udnyttes effektivt.

AVO, krydderispecialisten

Smag og teknologi er hemmelighederne bag succesen for AVO, krydderispecialisten. Virksomheden har investeret i vores førerløse transportsystem med det formål at kunne garantere en øget fleksibilitet, effektivitet og fremragende service.

Kompakte lagersystemer til høj effektivitet

Der var ikke mere ledig plads til de 25 millioner kg rasp, der produceres hvert år af den hollandske virksomhed ECS Paneermeel. Vi formåede at skabe den nødvendige opbevaringsplads og samtidig forbedre effektiviteten med et kompaktlagersystem.

Et lager med et grønt koncept

Miljøhensyn er vigtigt for den schweiziske virksomhed – lige fra valget af naturlige ingredienser over produktionen til logistikken. Det centrale lager er bygget ved hjælp af ler. Processerne er så miljøvenlige som muligt.

Automation hos Nutkao.

Nutkao har opnået en betydelig salgsvækst med sine chokolademøtruspåslag i de senere år. Produkterne har også diversificeret, hvilket resulterer i nye krav til produktionsprocesserne. Jungheinrich implementerede omfattende lagers automatisering for at imødekomme disse krav.

Byg på kompetence: Løsninger til de krævende

Fødevarebranchen med områderne levnedsmidler, drikkevarer og dyrefoder er et af logistikkens største markedssegmenter. Og her stilles der store krav. Som en af de mest erfarne og innovative udbydere af logistik- og intralogistikløsninger har vi udviklet ydelsesstærk fødevarelogistik, hvor vi ved udformningen af fødevarekæder arbejder med komplette informations- og forsyningskæder, innovative teknologier samt den højeste servicekvalitet. 

Hvordan er din dagsorden: Vil du gerne udnytte digitaliseringens potentiale optimalt? Satser du på sammenkobling, gennemsigtighed og maksimalt effektive processer på dit lager? Vil du gerne vide, hvordan internettet kan understøtte dine forretningsmodeller? Uanset hvad er svaret automatisering og maksimal hastighed. Vi kan levere individuelt konfigurerbare, effektive og fleksible lager- og plukkeløsninger til dig, så du kan nå dine mål. Det kan vi gøre til enhver virksomhedsstørrelse, og hvis du ønsker det også fuldautomatisk og intelligent styret af vores lagerstyringssystem Jungheinrich WMS. Uanset hvad du bestemmer dig for, får du 100 % hygiejne, renlighed og sikkerhed. Alt fra samme leverandør. 

Køb kun ét sted: Komplette løsninger fra én og samme leverandør

Specielle løsninger til automatiske småvarelagre (AKL) sikrer hurtig og direkte adgang til små vareenheder inden for fødevarer, og selvkørende, elektriske trucks sørger ud over en betydelig tidsbesparelse også for en optimal udnyttelse af pladsen, når de arbejder i pallereolerne. Det gælder også i forbindelse med let fordærvelige fødevarer i kølehuset, hvor du kan udnytte hver kvadratmeter takket være Jungheinrichs reolsystemer. Højreolsystemerne, der især anvendes i forbindelse med e-handel i fødevareindustrien, er perfekt egnede til den hurtige omlastning af store mængder varer, da afviklingen kan foregå fuldautomatisk. Et stort udvalg af stærke løftevogne og trucks gør produktpalletten komplet. De kan, hvis du ønsker det, arbejde selvstændigt, men kan også være koblet sammen med hele logistikinfrastrukturen og den centrale administration via et netværk. 

Fleksibilitet er nøgleordet: Fødevarelogistik til ethvert behov

Automatiseringen har en positiv effekt på din logistikfunktion. For den sparer tid, energi og dermed penge, og den øger din fleksibilitet i forbindelse med sæsonudsving i udbud og efterspørgsel. Du kan også leje gaffeltrucks, industrielle trucks og yderligere lagerteknik, så du kan opretholde en fleksibel forretningsmodel og dermed være konkurrencedygtig på dette konkurrenceprægede marked.

Har du spørgsmål?