+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Stage Logistik

Logistik

I disse tider med globaliseret logistik er den omkostningsbesparende outsourcing af tjenesteydelser blevet standard. Vi hjælper dig med et omfattende sortiment til optimering af dine vare- og forsyningskæder samt skræddersyede automatiseringsløsninger.

Lithium-ion et indlysende valg for Normal.

Da Normal A / S etablerede sit nye lager, ønskede de en plukke- og transportflåde, der var alsidig, effektiv og miljøvenlig. Jungheinrichs håndplukkede lithium-ion-flåde med ethvert lagerbehov med lethed, hvilket leverer en sikrere, renere og mere produktiv arbejdsplads.

Optimeret plukning

En komplet, moderne intralogistikløsning hos GLX Global Logistic Service eliminerer flaskehalse og øger lagerkapaciteten væsentligt.

Stærk flåde til effektive materialeflows

Det 20 hektar store logistikcenter, der ejes af pfenning logistics GmbH i Heddesheim, anvender vores gaffeltrucks. Den imponerende flåde på 88 gaffeltrucks er ekstremt effektiv takket være energigenvinding.

Serviceudbyderen Rudolph Logistik

Rudolph Logistik implementerer omfattende logistikløsninger til forskellige industrier. Processer blev optimeret ved hjælp af vores førerløse transportsystemer.

Sikre processer, simpel integration

Logistikvirksomheden Wahl & Co, der ligger i tyske Bielefeld, valgte vores ekspertise, da de skulle opføre et nyt smalgangslager. Vi er stolte over den høje kvalitet i vores gaffeltrucks, og hvor let det er at integrere truckene i et eksisterende it-system.

Ét lager, 600 tons stålreoler

Migros Verteilbetrieb Neuendorf AG driver et topmoderne non-food-lager til ordreplukning og genopfyldning. Det forsyner hele Migros-koncernen. Vores pallereoler og gaffeltrucks er kernen i dette lager.

Alt til fejlfrie og fremtidssikrede processer

Stadig kortere leveringstider, stort prispres, stadig mere komplekse krav til distribution – logistikken står over for krævende udfordringer. Hvert år skal branchen finde nye sparemuligheder for at kunne bestå i en globaliseret verden. Med os behøver du ikke at bekymre dig om fremtiden.

Vi hjælper dig med at installere omkostningseffektive, tidsbesparende og fleksible procedurer. I den forbindelse vil vi gøre vores bedste for at opnå en smidig og fejlfri logistikproces, der altid prioriterer dine medarbejderes sikkerhed. Vores stærke IT-infrastruktur sikrer dig effektivitet og gennemsigtighed, f.eks. med en ubrudt sporing af forsendelser.

Skal du håndtere forskellige transportbærere og et stadig større produktsortiment? Vi tilbyder skræddersyede løsninger til dig og alle vores partnere inden for logistik, og vores omfattende servicenetværk er altid parat til at hjælpe dig.

Fra automatisering til energibesparelse

Logistik er et meget komplekst område og kræver dermed tit branchespecifikke løsninger. Derfor er der et næsten uendeligt udvalg af teknologiske og proceduremæssige implementeringer. For eksempel vil nogle kunder opnå optimal pladsudnyttelse og hurtige plukninger med vores højreol- eller smalgangslager. For andre kunder i logistikbranchen er vores automatiske småvarelager den perfekte vej til succes. Kombineret med vores lagerstyringssystem (WMS) og de fremtidssikrede It-løsninger er det muligt at automatisere mange processer delvist eller helt. 

På den måde kan din logistik holdes i gang døgnet rundt med minimalt personale – det sparer omkostninger, øger sikkerheden og sikrer maksimal effektivitet. Procesoptimeringer kan også opnås med vores ydelsesstærke og om nødvendigt fuldt elektrificerede trucks samt vores førerløse transportsystemer (FTS). Vi vil engagere os fuldt ud i at fremtidssikre dine processer til Logistik 4.0, samtidig med at vi sikrer rentabilitet, sikkerhed og maksimal effektivitet.

Har du spørgsmål?