+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Stage Kemi og medicin

Kemikalie- og medicinalindustri

Så hurtig som muligt med maksimal sikkerhed – det er vigtige krav til intralogistiske processer i kemikalie- og medicinalbranchen. Til det formål kan vi tilbyde optimale løsninger. Fra farlige stoffer med eksplosionsbeskyttelse til automatiseringsløsninger, der er tilpasset individuelt til dine specielle krav.

Smalgangslager med dobbeltoptag til Sauer

Det stærke udgangspunkt for investeringen i det intralogistiske system var den positive udvikling, som operatøren oplevede og den deraf følgende udvidelse af maskinparken.

Dynamisk styring, der fungerer døgnet rundt

Vi har realiseret et distributionscenter for den kendte vaskemiddelproducent Henkel i Rusland under den strenge vinter. Løsningen, der er baseret på vores lagerforvaltningssystem (WMS), forkorter leveringsruterne og reducerer CO2-udslippet.

Et udlejningskoncept for maksimal fleksibilitet

Mere bæredygtig, fremtidssikret og yderst effektiv: For at modernisere sin flåde på 250 trucks til erhvervskøretøjer satser Orafol på en omfattende langtidsleje med omfattende service, digital flådestyring og lithium-ion som den vigtigste drivteknologi.

Det højeste smalgangslager i Schweiz

Det nye smalgangslager rækker 44 meter op i himlen over Domat/Ems. Det betyder, at kemikalievirksomheden driver den højeste bygning af sin slags i Schweiz. Vores team er totalentreprenøren, der opførte lageret på rekordtid.

Collection Client References

Har du spørgsmål?