+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Stage Sauer
Automatisk smalgangslager

Rentabel, helhedsorienteret løsning til Sauer GmbH & Co.KG

Sauer GmbH & Co.KG – tidligere markedsleder inden for den indenlandske legetøjsindustri – udvikler i dag blandt andet flasker og beholdere til kosmetik-, kemikalie-, lægemiddel- og fødevareindustrien. Tekniske dele såsom børnesæder til biler er også en del af deres portefølje.

Gnidningsfri proces

Det stærke udgangspunkt for investeringen i det intralogistiske system var den positive udvikling, som operatøren oplevede og den deraf følgende udvidelse af maskinparken. Vores forslag til implementering af et automatisk smalgangslager var følgende: At øge omlæsningen med hurtige adgangstider, lave fejlrater og stor udnyttelse af pladsen.

Norbert Manger
Projektchef hos Jungheinrich

”Fordelene ligger primært i den høje omlæsning, der opnås ved hjælp af reolbetjeningsudstyret og deres palle-teleskopgafler.”

Nyt lagerkoncept med automatisk reolbetjeningsudstyr

Det nye lagerkoncept er baseret på et fuldautomatisk smalgangslager med automatisk reolbetjeningsudstyr, perifert udstyr til materialeomlæsning og tilslutning til vores WMS. Det automatiske reolbetjeningsudstyr, designet til dobbelt-dybe stablings- og udstablingsopgaver, gør det muligt at arbejde på en meget omkostningseffektiv måde. Dette er vigtigt for at forsyne det automatiske højreollager med tre gange med mere end 25.500 lagerpladser i elleve hyldeniveauer. Derudover har vi også leveret al transporteknikken, inkl. centreringsstationen, palledobleren og palleetiketteringsmaskinen. De tre enheder i det automatiske reolbetjeningsudstyr, inkl. teleskopgaflerne, kommer fra vores datterselskab MIAS.

Kort opbygningstid og høj systemtilgængelighed

”Fordelene ligger primært i den høje omlæsning, der opnås med reolbetjeningsudstyret, herunder palleteleskopgaflerne”, siger Nobert Manger, der var ansvarlig projektleder ved opførelsen af det intralogistiske anlæg. Den korte opførelsestid på langt under et år, fremragende valuta for pengene, høj systemtilgængelighed og en intuitiv og høj brugervenlighed er vi meget glade for.

Har du spørgsmål?