+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Stage Internorm
Holistisk lagerplanlægning for Internorm

Nyt Jungheinrich reolsystem til større lagerkapacitet

Det skræddersyede reolsystem giver en udvidelse med ca. 4.000 pallepladser til plastprodukter af højeste kvalitet hos Internorm i Damme.

Hos virksomheden Internorm, der ligger i Damme (i Ostwestfalen, Tyskland), har vi udstyret et nyt lager med et skræddersyet reolsystem til opbevaring af paller og smådele og udvidet lagerkapaciteten med ca. 4000 pallepladser.

Internorm har fremstillet syntetiske produkter i høj kvalitet siden 1987. Produktporteføljen spænder fra ruller og rullebelægninger til dele af polyuretan, støbte dele og sprøjtestøbte dele.

Produktion afkoblet oplagringen

Virksomhedens stabile vækst gjorde det nødvendigt at adskille produktionen fra oplagringen og investere i et helt nyt 4.200 kvadratmeter stort lager.

Oplagringen af plastprodukter krævede desuden en bedre brandbeskyttelse. Ud over opbevaringen af smådele, europaller og langt gods skulle der også tages hensyn til opbevaring af gitterbokse.

Efter en omfattende rådslagning med Jungheinrich blev det besluttet at vælge en kombination af en bredgangs-pallereol med flere pladser plus reolsystem og grenreoler.

Thorsten Trumme
Logistikchef hos Internorm i Damme

”Den afgørende faktor for at vælge Jungheinrich som partner var deres omfattende rådgivning og professionelle samarbejde i hele udvælgelsesfasen.”

Jungheinrichs holistiske planlægning

Som en førende leverandør af reolsystemer inden for intralogistik designede og planlagde Jungheinrich opførelsen af det nye lager som en helhedsorienteret løsning. Lige fra begyndelsen arbejdede Jungheinrich sammen med Internorm om at analysere, planlægge og endelig opføre lageret.

Den omfattende analyse af behovene og materialeflowet resulterede i et skræddersyet reolsystem, der passede perfekt.

Reolsystem der passede perfekt til Internorm

Det nye lagersystem fra Jungheinrich blev bygget på en stueetage på 3.000 kvadratmeter og består af et lagerareal på 4.200 kvadratmeter, hvilket er en udvidelse af lagerkapaciteten med ca. 4.000 pallepladser.

Det skræddersyede reolsystem består af pallereoler med flere pladser, modulopbyggede hylder og grenreoler, hvilket både garanterer en effektiv oplagring af al slags gods og en gnidningsfri ordreplukning. 

Derudover valgte Internorm gaffeltrucken Jungheinrich ETV Q, som – takket være sin styring på alle hjul – kan transportere gods på op til 8 meter i længden på begrænset plads.

Det endelige resultat er imponerende, et skræddersyet reolsystem, der sikrer større fleksibilitet og lagerkapacitet.

Har du spørgsmål?