EJE

Den nye generation

af elektriske palleløftere EJE er landet.

Den elektriske palleløfter fra Jungheinrich er din utrættelige og højeffektive hjælper til optimeret transport af last - uanset om det er på lagret eller i butikker med trange pladsforhold.

 

Her er kvaliteten alfa og omega, idet trucken til enhver tid skal være driftsklar under de vanskeligste forhold. Med den nye generation af vores elektriske palleløftere EJE sætter vi som teknologileder igen standarden inden for kvalitet og sikkerhed. Og endda med en ægte verdenspremiere: EJE 114 - den kompakte, kraftfulde pakke til varetransport op til 1,4 tons. Derudover lancerer vi en ekstra truck i serie 2 fra juli 2018 med premieren på den nye EJE 222.

 

Lad dig selv overbevise: Effektivitet, sikkerhed, robusthed og komfort - vores EJE-palleløftere scorer topkarakterer på alle kvalitetsrelevante områder.

Effektivitet

Op til 25 % mindre forbrug.

Sikkerhed

Indstillet til sikkerhed fra top til tå.

Robusthed

Bygget til de vanskeligste forhold.

Komfort

Efter makeover: Mere smidig end nogensinde før.

De nye EJE-modeller:

EJE serie 1

Den nyeste generation af elektriske palleløftere

Helt ny i porteføljen:

EJE 114 til last op til 1,4 t

Premiere i juli 2018:

EJE serie 2

Jeg vil gerne høre mere!

Aftal nemt og hurtigt et personligt møde med en konsulent.

Jeg vil gerne købe!

Find oplysninger her om dine individuelle købsmuligheder

Den bedste energieffektivitet fra Jungheinrich:

Op til 25 % mindre forbrug.

Energieffektive trucks er din løftestang for vedvarende at sænke omkostningerne. Uanset om det er med anerkendte blysyrebatterier og 2Shifts1Charge-garanti eller den mest moderne litium-ion-teknologi - fås nu til alle Jungheinrich-trucks. Begge muligheder egner sig perfekt til den utrættelige indsats ved flerholdsdrift.

 

De nye elektriske palleløftere EJE gør det med deres effektive vekselstrømsteknik muligt at øge effektiviteten med 14 % (EJE 116), 23 % (EJE 120) og sågar 25 % (EJE 118).

 

Hos Jungheinrich går effektivitet dog langt ud over emnet energi. For alt, hvad der letter arbejdet, øger i sidste ende din effektivitet på lagret, sparer omkostninger og øger omlæsningsydelsen.

Maksimal performance med fremsynet litium-ion-teknologi

Få mere at vide

Indstillet til sikkerhed fra top til tå.

Dine medarbejderes sikkerhed ligger os på sinde. Og netop ved palleløftere er fodbeskyttelsen særligt vigtig.

 

Lige så hurtigt og agilt som trucken skal flyttes, lige så abrupt skal den også holde stille igen.

 

Dette sikrer den lange sikkerhedsstyrestang med 4-trins fodbeskyttelse. Alt afhængigt af styrestangens hældning tilpasses kørehastigheden, eller trucken stopper automatisk.

Bygget til de vanskeligste forhold.

En elektrisk palleløfter skal ubetinget være klar til drift for konstant skiftende brugere.Des vigtigere er derfor robustheden og driftssikkerheden ved vores EJE-trucks.

 

Alle detaljer - lige fra det massive stålchassis til de tekniske komponenter såsom de effektive vekselstrømsmotorer, som Jungheinrich selv udvikler og producerer - opfylder de højeste kvalitetskrav. Her bekræfter regelmæssige certificeringer den høje produktionskvalitet på Jungheinrichs fabrikker.

 

Derudover har vores product management-team konstant fokus på en lang levetid og sikker tilgængelighed for vores produkter. Ved langsigtede vurderinger iagttages anvendelsen og belastningen af vores trucks nøje, hvorefter kvalitetsrelevante resultater føres tilbage til udviklingsprocessen af nye produkter.

Efter makeover: Mere smidig end nogensinde før.

Brugervenligheden er afgørende ved elektriske palleløftere. For de skal intuitivt og sikkert kunne flyttes af brugerne allerede efter en kort instruktion.

 

Med det laveste udbygningsmål på markedet er den elektriske palleløfter EJE selv på minimal plads hurtige og lette at manøvrere. Den effektive vekselstrømsteknik giver brugeren mulighed for komfortabelt arbejde og stor smidighed, f.eks. ved skift af kørselsretning.

 

Alt afhængigt af serien kan der også nemt transporteres last på 1,4 tons til 3,5 tons over mellemlange strækninger. Takket være en lang række ekstraudstyr kan du desuden tilpasse den elektriske palleløfter EJE individuelt til dine krav: De valgfrie opløbsruller gør det f.eks. lettere at køre paller ind på tværs.

Fortsat tilgængelig:

EJE-serie 2 fra 2017

EJE 220/225/230/235

Jeg vil gerne købe!

Find oplysninger her om dine individuelle købsmuligheder.