VFG-Special-dk

Specialtilbud på diesel- og gas gaffeltrucks.
Nu er det din tur!

Førsteklasses gas og diesel gaffeltrucks fra 94.999,- DKK.

Få bedre resultater på bundlinjen, og få jobbet udført. Med bedre resultater, bedre ydelse og maksimal driftssikkerhed. Kun så længe lager haves.

DFG 316

Diesel trucks

kun fra 94.999,- DKK

 
Løftehøjde (standard mast): 3300 mm

Løfteevne / last: 1,60 t

  • Robust
  • Økonomisk
  • Minimal vedligeholdelse

Læs mere›

DFG 316 – køb nu, kun fra 94.999,- DKK

TFG 425s

Gas gaffeltrucks

kun fra 149.900,- DKK

 
Løftehøjde (standard mast): 3300 mm

Løfteevne / last: 2,50 t

  • Stærk
  • Hurtig
  • Dynamisk

Læs mere ›

TFG 425s – køb nu, kun fra 149.900,- DKK

Hvis du har brug for en ekstra gas eller diesel truck, så kontakt os og vi finder en løsning til dig. Alle gas eller diesel trucks leveres med Jungheinrichs muligheder for fuld garanti.

Er du stadig usikker på, om vores særlige kampagne for forbrændingstrucks er det rigtige for dig? Her er nogle af de oftest stillede spørgsmål:

Spørgsmål: Reklamerer I for gamle gas eller diesel trucks, der har kvalitetsmangler?

Svar: Nej, alle vores diesel- og gastrucks er designet og bygget til maksimal ydelse og udholdenhed i knaldhårde situationer. De er alle af førsteklasses kvalitet og fås med Jungheinrichs fulde garantimuligheder.

 

Spørgsmål: Kan vi stole på jer? Er dette reelle prisbesparelser?

Svar: Ja, vi er en førsteklasses virksomhed, med mere end 60 års erfaringer. Du finder ikke bedre priser på denne type kvalitetsforbrændingstrucks nogen steder.

 

Spørgsmål: Rabatten er fristende, men har jeg virkelig brug for nye trucks? Vil de hjælpe mig med at fa min forretning til at vokse og nå mine mål?

Svar: Spørg dig selv, om du få bedre forretningsresultater med gammelt og usikkert udstyr, en ikke helt optimal ydelse og umotiveret personale. Med vores aktuelle specialkampagne får du en enestående chance for at få forbrændingstrucks helt i top, som booster din ydelse og dit personales motivation. Det er sådan, du opnår banebrydende resultater.

 

Vælg dine trucks, og få jobbet udført!

Eller ring direkte til os på 7027 6040