+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Coca cola DK
09/24/2021

Jungheinrich automatiserer for Coca-Cola

42 meter højt pallelager i silokonstruktion

Monorail-løsning med bro skaber nye transportveje

Alle løsninger fra én og samme leverandør

Jungheinrich bygger en automatiseringsløsning for Coca-Cola HBC ved virksomhedens fabrik i Radzymin i Polen. Det nye lagersystem er en udvidelse af det eksisterende anlæg og byder på topmoderne teknik. Visse byggeopgaver vil blive gjort færdige, efter anlægget er taget i brug, og planen er at sætte anlægget i drift i 2022.

At udnytte det tilgængelige rum fuldt ud, skabe ny lagerkapacitet og øge varegennemstrømningen: Det var Coca-Colas opgave til Jungheinrich. Løsningen for intralogistik eksperten, som har base i Hamburg, blev et 42 meter højt og 60 meter langt højlager i silokonstruktion. Det garanterer maksimal udnyttelse af rummet, samtidig med at kapaciteten, der kan håndteres, er høj. Det automatiserede højlager indeholder i alt 4 gange og giver plads til op til 14.000 paller med drikkevarer, som kan opbevares i dobbelt dybde. Alle processer i højlageret er fuldautomatiserede. Jungheinrichs eksperter udformede det, så der er mulighed for ekspansion: Der kan uden problemer udvides med flere gange på et senere tidspunkt, og det mens anlægget er i drift.

Den nye lagerløsning fra Jungheinrich forbedrer også transportvejen fra produktionen. Til dette formål har intralogistik eksperten lavet tilpasninger af og øget det eksisterende transportsystem: Et monorail-system med en bro er nu hjertet i anlægget i Radzymin. Det transporterer færdige, fyldte flasker til alle tilgængelige lagerpladser – både i det nye højlager og i automatlageret. Jungheinrichs skræddersyede intralogistikkoncept muliggør et optimalt materialeflow mellem de forskellige områder i anlægget.

Szymon Matulka, BU Engineering Manager Poland & Baltics ved Coca-Cola HBC:

"Anlægget gør noget specielt for os. Med det automatiserede højlager og de forbedrede transportveje sætter vi nye standarder inden for effektivitet og sikkerhed. På den måde sikrer vi en fast høj tilgængelighed til vores produkter".

Desuden sikrer maskiner til lagring og plukning fra MIAS, et Jungheinrich datterselskab, højt tempo på det automatiserede pallelager: Takket været specialprodukter sker transport og hentning af varer som vejer op til syv ton ved høj hastighed. Også her kan der integreres yderligere enheder, hvis der er brug for det. Ydermere er det eksisterende lagerstyringssystem (WMS) blevet skiftet ud med et nyt. Fremover vil Coca-Cola i HBC kun anvende ét WMS til hele lageret, et system som inkluderer forskelligartede intralogistiske løsninger.

Lech Sowinski, projektleder Technical Sales ASRS ved Jungheinrich:

"For os hos Jungheinrich indebærer topmoderne intralogistik effektive og økonomiske lagerkoncepter. Det er præcis det, den løsning vi lavede til Coca-Cola HBC i Polen, tilbyder. Det nye lager optimerer materialeflowet på bedst mulig måde for kunden. Fordi Jungheinrich er totalleverandør, har vi opnået hurtig integration og optimal kommunikation mellem systemerne."

10/14/2022

For anden gang i træk er Jungheinrich blevet tildelt ”EcoVadis Platinum” bæredygtighedscertifikat. 

Se mere
09/01/2022

Jonas Giuliano er tiltrådt stillingen som ny Finance Director for Jungheinrich i Sverige og Danmark fra 15. august 2022. 

Se mere
08/29/2022

Entreprenør inden for bæredygtighed og Formel 1-verdensmester Nico Rosberg er brandambassadør

Se mere
08/09/2022

Jungheinrich leverer sin truck nr. 100 000 med lithium-ion-batteri.

Se mere
06/07/2022

Med købet af Industrial Truck Sales New Zealand Forklifts (ITS Forklifts) i New Zealand, etablerer Jungheinrich sin 41. salgsenhed. 

Se mere
05/29/2022

Jungheinrichs elektriske palleløfter ERE 225i vandt forrige uge den verdensberømte udmærkelse iF Design Award i kategorien "Automobiles and Vehicles".

Se mere
05/25/2022

Pilotprojekt i Norge med CO2-neutral kundeservice. 

Se mere
05/23/2022

Med en stand på 1.160 kvadratmeter er Jungheinrich igen den største udstiller på LogiMAT.

Se mere
05/23/2022

Med en stand på 1.160 kvadratmeter er Jungheinrich igen den største udstiller på LogiMAT.

Se mere
05/17/2022

Samarbejde med K.Hartwall om LiftLiner® vogne for trækkere.

Se mere
02/16/2022

Jungheinrich anerkendt som en af verdens mest bæredygtige virksomheder: Får platinstatus for sit CSR-arbejde

Se mere
01/21/2022

Sammen med Triathlon bygger Jungheinrich en batterilagerfabrik, anlægget er et af ​​de mest kraftfulde i Tyskland.

Se mere
01/14/2022

Maksimal fleksibilitet gennem automatisering med et mix af innovative mobile robotter og klassiske AGV smalgangstrucks

Se mere
12/15/2021

Jungheinrich har i 2021 solgt flere trucks i Sverige og Danmark end nogensinde før. 

Se mere
12/06/2021

Jungheinrich har indgået en sponsoraftale med velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby.

Se mere


Har du spørgsmål?