+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Brasilien DK
12/01/2021

Jungheinrich hjælper den brasilianske regnskov: Planter 20 træer for hver elektrisk truck

Jungheinrich Brazil bringer intralogistik et skridt tættere på klimaneutralitet med en særlig salgskampagne: for hver elektrisk truck, som erstatter en diesel- eller gastruck, planter virksomheden 20 træer i Atlantic Forest.

Hermed driver Jungheinrich både en reduktion af udledningen af drivhusgasser inden for intralogistik og genplantningen af skov i Brasilien.

  • Jungheinrich driver den grønne intralogistik fremad i Brasilien
  • 20-års jubilæums kampagne: CO2 reduktion gennem genplantning af skov og fremme af elektriske trucks

Jungheinrich har haft et salgsselskab i Brasilien i 20 år. Under mottoet "miljøet vinder dobbelt" fremmer Jungheinrich brugen af elektriske trucks: For hver EFG, der bliver solgt eller lejet, og som erstatter en diesel- eller gastruck, planter Jungheinrich 20 træer i Atlantic Forest på østkysten af Brasilien. Kampagnen dækker alle trucks med forbrændingsmotor, der erstattes med en af Jungheinrichs elektriske modvægtstruck fra EFG serie 1, 2, 3, 4 eller 5.

Baggrunden for kampagnen er den stadig meget høje andel af diesel- og gastrucks på det brasilianske marked. Mens andelen af trucks med forbrændingsmotor på nuværende tidspunkt kun er på 18% i Europa, er den stadig ca. 50% i Brasilien. "Den høje andel af trucks med forbrændingsmotor på det brasilianske marked viser, hvor stort potentialet for vores kampagne er. Vi har muligheden for virkelig at gøre en forskel og på den måde yde et reelt bidrag til at beskytte klimaet," forklarer Vigold Georg, regionschef for Jungheinrich i Latinamerika.

Med kampagnen ønsker Jungheinrich at hjælpe sine kunder i Brasilien på vejen hen mod grøn intralogistik og at vise, at elektriske trucks er det bedste valg, når det kommer til produktivitet og bæredygtighed. "Under mottoet 'miljøet vinder dobbelt' kan virksomheder i Brasilien hjælpe miljøet på to måder: for det først kan de reducere deres CO2 udledning væsentligt ved at skifte fra forbrændingsmotor til en elektrisk truck. En elektrisk truck drevet af et lithium-ion batteri udleder i gennemsnit op mod 52% mindre CO2 end en dieseldrevet. For det andet absorberer hvert plantet træ CO2 og modvirker dermed klimaforandringerne", siger Vigold Georg.

Planterne er indenlandske sorter dyrket lokalt. Udplantningen sker i samarbejde med Copaiba Environmental Association, en brasiliansk miljøorganisation, der har specialiseret sig i genplantning i Atlantic Forest. I henhold til WWF er det en af de mest artsrige og også en af de mest truede tropiske skove i hele verden.


01/20/2022

Sammen med Triathlon bygger Jungheinrich en batterilagerfabrik, anlægget er et af ​​de mest kraftfulde i Tyskland.

Se mere
01/14/2022

Maksimal fleksibilitet gennem automatisering med et mix af innovative mobile robotter og klassiske AGV smalgangstrucks

Se mere
12/15/2021

Jungheinrich har i 2021 solgt flere trucks i Sverige og Danmark end nogensinde før. 

Se mere
12/05/2021

Jungheinrich har indgået en sponsoraftale med velgørenhedscykelholdet Team Rynkeby.

Se mere
12/01/2021

For hver elektrisk truck, som erstatter en diesel- eller gastruck, planter virksomheden 20 træer.

Se mere
11/12/2021

Med købet af virksomheden arculus, der beskæftiger sig med Autonomous Mobile Robots, satser Jungheinrich yderligere på automatisering.

Se mere
10/20/2021

Jungheinrich og Nico Rosberg vil gå sammen om at være fortalere for elektrisk mobilitet og bæredygtighed.

Se mere
09/23/2021

Jungheinrich bygger en automatiseringsløsning for Coca-Cola HBC ved virksomhedens fabrik i Radzymin i Polen.

Se mere
06/01/2021

Nyt AGV til automatisk indstabling i seks meters højde.

Se mere
06/01/2021

ERD 220i: ny definition af kompakthed, sikkerhed og ergonomi

Se mere
12/23/2020

Jungheinrich har gået igennem særlig meget i år – det har forenet os.

Se mere
11/16/2020

Som hovedentreprenør og leverandør af software og styringssystemer, har Jungheinrich været en del af projektet siden juni 2019.

Se mere
11/11/2020

Jungheinrich er igen blevet anerkendt af EcoVadis for sit engagement inden for virksomhedsansvar og har for anden gang i træk fået guldstatus.

Se mere
11/10/2020

En tak for en fantastisk præstation under pandemien

Se mere
10/15/2020

I samarbejde med Jungheinrich er Liebherr i gang med at bygge et nyt, centralt reservedelslager i forbindelse med sit hovedkontor i Ehingen, Baden-Württemberg.

Se mere

Har du spørgsmål?