+45 8987 4800 Servicehotline Gratis nummer
Kontaktformular
Nyhedsbrev
Nico Rosberg DK
10/20/2021

Sætter tempoet for e-mobilitet og bæredygtighed: Nico Rosberg bliver varemærkeambassadør for Jungheinrich

Jungheinrich og Nico Rosberg vil gå sammen om at være fortalere for elektrisk mobilitet og bæredygtighed. Verdensmesteren i Formel 1 i 2016, som også er Iværksætteren inden for bæredygtighed, vil være varemærkeambassadør for Jungheinrich.

"Nico Rosberg er ikke kun et ikon inden for motorsport - som visionær og investor deler han Jungheinrichs passion for klimasmart og bæredygtig teknologi," forklarer Dr. Brzoska, bestyrelsesformand i Jungheinrich AG. Den tidligere racerkører er medstifter af Greentech Festival, en global platform for fremtidsorienterede teknologier inden for mobilitet, ernæring, landbrug, finans, mode og energi. Siden han stoppede som racerkører, har Rosberg været en fremtrædende fortaler for elektrisk mobilitet og bæredygtig forretningspraksis. ”Vi har brug for nye visioner og smarte teknologier for vores planets skyld. Det betyder at drive elektrificering og nedbringelsen af CO2-udslippet fremad på alle områder af vores økonomi - specifikt inden for mobilitet, ”siger Rosberg. "Jeg indtager førersædet sammen med Jungheinrich på vejen mod e-mobilitet."

Jungheinrich har satset på elektrisk mobilitet siden begyndelsen og er en pioner og drivkraft inden for udviklingen af lithium-ion teknologi. For præcis ti år siden var Jungheinrich den første producent i verden inden for udstyr af håndtering af materialer til at lancere en serieproduceret truck med lithium-ion teknologi.

"Vores ambition om at skabe bæredygtig værdi forener os med Nico Rosberg," forklarer Dr. Brzoska. “Nico sætter et ansigt på vores engagement og vores arbejde. Og mere end det, sammen vil vi udvikle ideer og arbejde med konkrete løsninger og applikationer til elektrificeringsløsninger, energieffektivitet og bæredygtighed for at vise, hvad der er muligt på fremtidens lager. Sammen med vores nye varemærkeambassadør Nico Rosberg vil vi gøre denne forpligtelse over for vores kunder og offentligheden til et endnu mere centralt punkt i vores arbejde.”

www.jungheinrich.com/en/nico-rosberg

Photo: Tom Ziora/Nico Rosberg

Om Nico Rosberg

Nico Rosberg blev født i 1985 i Wiesbaden, Tyskland, søn af Formel 1 ™ verdensmester Keke Rosberg. Nico kørte i F1 i elleve år og hævdede titlen som verdensmester i 2016. Siden han gik på pension fra Formel 1, har han påbegyndt en karriere som bæredygtigheds-iværksætter og investor i grønne teknologier og mobilitet-start-ups. Med base i Monaco administrerer hans team et stort antal projekter med støtte fra et dedikeret team af internationale eksperter i Monaco, Storbritannien og Tyskland. Rosberg har investeret i talrige succesrige start-ups som Lilium, Volocopter, What3Words, Tier og Formula E. I 2018 blev Rosberg anerkendt for sit engagement i bæredygtig innovation med miljøprisen "Årets GreenTec-iværksætter". Et år senere grundlagde han GREENTECH FESTIVAL, en global platform for førende grønne teknologier og en bæredygtig livsstil. I 2020 grundlagde Rosberg Rosberg X Racing for at konkurrere i Extreme E, en racerserie, der fremhæver virkningen af ​​klimaændringer og fremmer vedtagelsen af ​​elektriske køretøjer i jagten på en lavere CO2 -fremtid for planeten.

12/01/2021

For hver elektrisk truck, som erstatter en diesel- eller gastruck, planter virksomheden 20 træer.

Se mere
11/12/2021

Med købet af virksomheden arculus, der beskæftiger sig med Autonomous Mobile Robots, satser Jungheinrich yderligere på automatisering.

Se mere
10/20/2021

Jungheinrich og Nico Rosberg vil gå sammen om at være fortalere for elektrisk mobilitet og bæredygtighed.

Se mere
09/23/2021

Jungheinrich bygger en automatiseringsløsning for Coca-Cola HBC ved virksomhedens fabrik i Radzymin i Polen.

Se mere
06/01/2021

Nyt AGV til automatisk indstabling i seks meters højde.

Se mere
06/01/2021

ERD 220i: ny definition af kompakthed, sikkerhed og ergonomi

Se mere
12/23/2020

Jungheinrich har gået igennem særlig meget i år – det har forenet os.

Se mere
11/16/2020

Som hovedentreprenør og leverandør af software og styringssystemer, har Jungheinrich været en del af projektet siden juni 2019.

Se mere
11/11/2020

Jungheinrich er igen blevet anerkendt af EcoVadis for sit engagement inden for virksomhedsansvar og har for anden gang i træk fået guldstatus.

Se mere
11/10/2020

En tak for en fantastisk præstation under pandemien

Se mere
10/15/2020

I samarbejde med Jungheinrich er Liebherr i gang med at bygge et nyt, centralt reservedelslager i forbindelse med sit hovedkontor i Ehingen, Baden-Württemberg.

Se mere
10/04/2020

Reolkraner til højlager. Implementering af førerløse transportsystemer. Effektiv plukning af smådele ved hjælp af liftreoler.

Se mere
09/10/2020

Planlægning, projektløsning og realisering fra samme leverandør – Jungheinrich. Automatiseringsløsninger med højlager, miniloader og software..

Se mere

Har du spørgsmål?